Kada su svjetski dizajneri izdvajali boje koje će dominirati našim kombinacijama kada zahladi, na popisu se našla i odvažna crvena boja.

Galerija Crvene haljine bit će u trendu u nadolazećem periodu Zara, 29,95 eura H&M, 54,99 eura +13 Next, 69 eura

Odvažne nijanse crvene boje u svoje su kolekcije uvrstile slavne modne kuće među kojima su Prada, Bottega Veneta i The Row, i to tako da crvena boja u potpunosti dominira odjevnim kombinacijama.

Crvena boja na reciji modne kuće Prada za proljeće/ljeto 2023. Crvena boja na reciji modne kuće Prada za proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

Iako su crvene nijanse namijenjene samopouzdanim damama koje se ne plaše biti mamac za poglede, crvena boja može biti dio svačije garderobe. Ona je idealan način da dodate malo boje u svoje jesensko odijevanje. Jedan od načina da to učinite jest i pomoću haljina.

Crvene haljine bit će idealan odabir za dane u kojima želite bojom dodatno uljepšati jesen. Trgovine u svojoj ponudi imaju razne modele crvenih haljina, a 15 modela izdvojili smo u galeriji na početku teksta.

H&M, 54,99 eura H&M, 54,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U njoj vas čekaju crvene haljine za svaki dan u kojima nećete proći neprimijećeno.

15 jesenskih haljina u tako dobroj nijansi sive boje Melankolična siva bit će veliki jesenski hit Zara, 29,95 eura Mango, 39,99 eura +13 s.Oliver, 39,99 eura

Hit jeseni: Boje koje će dominirati našim kombinacijama kad zahladi Crvena boja bit će hit jeseni Odvažna crvena krasi jesenske kolekcije Fendija, Dolce & Gabbane i Prade Siva dominira brojnim jesenskim kolekcijama od Alberte Ferretti do Loewa +1 I žuta će bit hit ove jeseni

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju