Iako bismo svi trebali izbjegavati pretrpavanje ormara komadima koje ćemo odjenuti tek jednom ili dvaput, na svojim policama i vješalicama ipak volimo imati barem dvije opcije između kojih možemo birati.

Galerija Dvostrane jakne Zara, 549,90 kn s.Oliver, 739,44 kn +7 Stradivarius, 549,90 kn

Isto vrijedi i za kapute i jakne - mnogi u ormaru imaju barem dva komada koja izmjenjuju ovisno o modnim kombinacijama. Sjajna opcija koja nudi više mogućnosti su dvostrani modeli jakni i kaputa.

Praktičnosti dvostranih komada svjesni su i proizvođači odjeće, pa se u ponudi trgovina i webshopova nalaze razni modeli koji se mogu nositi s dvije strane. Ponekad razliku čini samo boja, dok su tu i modeli čije su dvije strane napravljene od različitih materijala.

Angelina Jolie: Obožavani model kaputa koji glumica s razlogom ne skida sa sebe Angelina Jolie Elegantno izdanje Angeline Jolie Elegantno izdanje Angeline Jolie +0 Elegantno izdanje Angeline Jolie

Za sve one kojima se ideja o imanju dvostrane jakne ili kaputa čini vrlo zgodnom, u našoj galeriji na početku teksta izdvojili smo deset modela za različite ukuse koji možda privuku i vašu pozornost.

Zara, 549,90 kn Zara, 549,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Salsa (Europa92), 1725,40 kn Salsa (Europa92), 1725,40 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju