Među najpopularnijim modelima haljina u toplijem dijelu godine definitivno su dugi, maksi modeli. Žene ih vole iz jednostavnog razloga – udobne su i izgledaju predivno.

Galerija Lepršave maksi haljine omiljene su u toplijem dijelu godine s.Oliver, 59,99 eura Stradivarius, 35,99 eura +12 H&M, 74,99 eura

Maksi haljine su čest prizor na gradskim ulicama u proljetnim i ljetnim mjesecima, a njihov veliki plus je činjenica da se lako kombiniraju i postaju dio šik kombinacija.

Trgovine u svojoj ponudi imaju razne modele maksi haljina, od onih koje prate liniju tijela sve do predivnih lepršavih modela. Tu su i razne boje i uzorci, pa svatko ima mogućnost pronaći opciju koja mu najviše odgovara.

Jednom kada maksi haljina postane dio vaše garderobe, ona sigurno neće biti komad koji će ležati na dnu ormara. Opcija je to koja se nosi svaki dan, lako postaje dio pobjedničkih modnih kombinacija, a posebno dobro izgleda uz ravnu obuću.

15 haljina bez kojih su proljeće i ljeto na hrvatskim ulicama nezamislivi Bijele haljine su omiljene u toplijem dijelu godine Zara, 49,95 eura Mango, 69,99 eura +12 Bershka, 25,99 eura

U galeriji na početku teksta izdvojili smo 15 dugih haljina za proljeće i ljeto.

Sinsay, 14,99 eura Sinsay, 14,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara, 89,95 eura Zara, 89,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Monsoon (Next), 94 eura Monsoon (Next), 94 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju