Vjerujem u ružičastu, navodno je jednom davno izjavila Audrey Hepburn. Iako nismo sigurni da je to bila glumičina omiljena boja, ružičasta definitivno ima svoje obožavateljice, koje je smještaju na sam vrh ljestvice najdražih boja.

Galerija Ružičasta je među omiljenim proljetnim bojama Zara, 25,95 eura Mango, 39,99 eura +12 Stradivarius, 150,61 kn

U toplijem dijelu godine ružičasta boja postaje posebno omiljena, a nose se sve njezine nijanse, od onih blijedoružičastih sve do žarkih nijansi jedne od najpopularnijih proljetno-ljetnih boja.

Trgovine u svojoj ponudi imaju razne komade u ružičastim nijansama, a mnoge dame biraju ružičaste košulje i bluze kao idealan dodatak proljetnoj garderobi.

15 haljina bez kojih su proljeće i ljeto na hrvatskim ulicama nezamislivi Bijele haljine su omiljene u toplijem dijelu godine Zara, 49,95 eura Mango, 69,99 eura +12 Bershka, 25,99 eura

Za sve one koji bi i sami rado u svoj ormar dodali ružičastu košulju ili bluzu zavirili smo u ponudu trgovina i webshopova i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 modela u raznim nijansama ružičaste boje koje ćete nositi u kombinaciji s trapericama, suknjama, hlačama…

Sinsay, 9,99 eura Sinsay, 9,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Scotch & Soda, 139,95 eura Scotch & Soda, 139,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara, 25,95 eura Zara, 25,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju