Otkad su se pojavili kao dio ženske garderobe, sakoi su polako postali nezaobilazan dio ormara, modni klasik koji odgovara gotovo svakoj prigodi.

Galerija Sakoi izgledaju sjajno u kombinaciji s haljinama Pull&Bear, 29,99 eura Stradivarius, 29,99 eura +12 H&M, 35,99 eura

Već dugo sakoi više nisu povezani isključivo s uredskim, poslovnim odijevanjem nego su postali komad koji može biti elegantna opcija za večernji izlazak, ali i komad koji će podći ležerne traperice. Izgledaju fantastično i u kombinaciji s lepršavim haljinama.

Svjesne njihove popularnost, trgovine tijekom cijele godine u svojoj ponudi imaju sakoe raznih boja i krojeva, napravljene od raznih materijala.

S obzirom na to da smo mislima već u proljeću, zavirili smo u ponudu trgovina i u našoj galeriji na početku teksta izdvojili 15 modela sakoa s kojima jedva čekamo zamijeniti jakne i debele kapute.

Od pet eura: 10 suknji koje ćemo nositi na posao i na kavice ovog proljeća Suknje olovka kroja nikad ne izlaze iz mode Reserved suknja, 17,99 eura H&M suknja, 29,99 eura +7 Sinsay suknja, 4,99 eura

Nositi ih možeze već sada, ispod zimskimh komada, a s obzirom na to da se među izdvojenim modelima nalaze i oni u žarkim bojama, ovi sakoi mogu biti sjajan dodatak za uljepšavanje sivih dana.

Sinsay, 25,99 eura Sinsay, 25,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara, 39,95 eura Zara, 39,95 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Reserved, 45,99 eura Reserved, 45,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju