Monica Bellucci jednu od svojih nezaboravnih uloga odigrala je u filmu "Malena" u kojem glumi istoimenu fatalnu ljepoticu. Jedna od nezaboravnih scena iz filma jest ona u kojoj Malena prolazi gradom, a svi pogledi upereni su u nju. Na taj prizor podsjetila nas je lijepa street style crnka koja je prošetala Stradunom.

Galerija Crnka sa Straduna poput Monice Bellucci u filmu \'Malena\' - 2 Crnka sa Straduna poput Monice Bellucci u filmu \'Malena\' - 7 Crnka sa Straduna poput Monice Bellucci u filmu \'Malena\' - 1 +5 Crnka sa Straduna poput Monice Bellucci u filmu 'Malena'  

Dubrovnik vrvi ljudima, a među mnoštvom istaknula se crnokosa žena koja je privlačila poglede šetajući Stradunom. Za vrući dan odjenula je malu crnu haljinu uskog kroja koji je maksimalno naglasio njezinu vitku i fit figuru, a uz haljinicu savršeno su pristajale jednostavne crne štiklice s jednim remenčićem.Svoj street style upotpunila je velikom crnom torbom i ženstvenim sunčanim naočalama. Žarkocrveni lak za nokte istaknuo je preplanulu put te ljepotice, koja nas je podsjetila na drugu fatalnu ljepoticu – Malènu iz istoimenog slavnog talijanskog filma koju je utjelovila Monica Bellucci.

Crnka sa Straduna poput Monice Bellucci u filmu \'Malena\' - 6 Crnka sa Straduna poput Monice Bellucci u filmu 'Malena' (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju