Dječak iz jedne hrvatske škole svojoj učiteljici Ani napisao je poruku u kojoj joj je čestitao Božić i Novu godinu te joj se ispričao jer ju je "uvrijedio". Njegove iskrene riječi nasmijale su Facebook

Dječak je učiteljici Ani napisao poruku koja je nasmijala Facebook Dječak je učiteljici Ani napisao poruku koja je nasmijala Facebook Foto: Facebook Iz dječjih usta znaju izaći vrlo duhovite, spontane i slatke riječi, a jednu takvu poruku koja je nasmijala Facebook učenik jedne hrvatske škole uputio je svojoj učiteljici Ani. U tekstu koji je učiteljica i ispravila dječak joj je čestitao Božić i Novu godinu te joj se ispričao jer ju je (nenamjerno) uvrijedio.

Dječak iz jedne hrvatske škole svojoj učiteljici Ani napisao je poruku u kojoj joj se ispričao jer ju je 'uvrijedio' rekavši joj da je debela

Učiteljice, sretan Božić i Nova godina. I puno uspjeha u 4. razredu. Oprostite što sam vam rekao da ste debeli, napisao je dječak.

Učiteljica Ana fotografiju poruke svog dragog učenika objavila je na Facebooku, a mnogi su njome bili oduševljeni te su se slatko nasmijali.

Taman kad pomislim da me ništa više ne može iznenaditi i oduševiti u isto vrijeme... Dobio je 100 malih srca, napisala je razdragana učiteljica uz poruku i poželjela sretan Božić svima. Da se ne ljuti na svog učenika što ju je "uvrijedio", pokazala je i srcima koje je nacrtala na kraju ispravljenog teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju