S novinarskom diplomom Vedrana Mikez umjesto za pultom novinske redakcije završila je u kemijskom laboratoriju. Naime svoje ideje i znanje prikupljeno iz mnogobrojnih iščitanih knjiga pretočila je u proizvod koji pospješuje raspoloženje. Mala bijela tabletica Vedrani je donijela uspjeh, a brojnima popravila svakodnevno loše raspoloženje


Iščitavanje brojne literature i jedna knjiga o lijekovima iz prirode potaknula je mladu novinarku Vedranu Mikez da zakorači prema kemijskom laboratoriju.

Diplomirana novinarka Vedrana Mikez osmislila je dodatak prehrani, tabletu čiji su svi sastojci biljnog porijeklaU novom okruženju osmislila je čudotvornu tableticu, čiji ja svrha podizanje raspoloženja. Naime borba s nervozom, depresijom sve je učestalija u životima modernog čovjeka, zbog čega je ovakav proizvod dočekan s velikim oduševljenjem. Bijela tableta sadrži sve prirodne sastojke među kojima su breza, noćurak, a tajna djelotvornosti je u aminokiselini triptofanu.

'Slični proizvodi postoje na stranom tržištu, no ne i oni isključivo biljnog podrijetla što me dodatno potaknulo da krenem u smjeru osmišljavanja takvog dodatka prehrani koji ne sadrži kemijske supstance' ističe Vedrana.

Narudžbe za prirodni dodatak prehrani stižu iz Velike Britanije i SAD-a, zbog čega se svestrana mlada novinarka ne planira vraćati svojoj profesiji nego i dalje istraživati načine kako poboljžati kvalitetu života današnjeg čovjeka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju