Na ovogodišnjim Danima Vjenčanja koji će se održati od 04 - 06.10. na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 5, na čak 7 dnevnih modnih revija moći ćete pogledati najnovije kolekcije vjenčanica i muških svečanih odijela

Uz brojne nove kolekcije vjenčanica i odjela ovogodišnji 'Dani vjenčanja' donose ekskluzivnu premijeru najnovije kolekcije Royal Bride Dream Collection za 2014. s potpuno novim stilskim pristupom, pročišćenih linija, ugodnih i lako nosivih unikatnih vjenčanica od tila, satena te francuske i talijanske čipke, ukrašenih perlama i kristalima.

Ove godine će se godine, najnovijim bridal i kolekcijama večenjih haljina predstaviti i hrvatski, modni dizajneri Ivana Alduka te ELFS, koji posebno za Dane vjenčanja pripremaju ekskluzivne kolekcije.

U ponudi izlagača moći ćete izabrati, pozivnice, zahvalnice, cvjetne dekoracije, praline, vjenčane albume, fotografa za svoje vjenčanje ali i odabrati limuzinu ili odltimer. Zlatari će vam ponuditi najnovije kolekcije vjenčanog i zaručničkog prstenja, a posebno bismo istaknuli ponudu Zlatarne ZAKS čiji vjenčani prsten je odabrala i glumica Doris Pinčić, svima nam poznata Lara iz popularne serije 'Larin izbor'.

>> Ružičaste burme: Svjetski trend kojem nije odoljela niti Doris Pinčić

Svakodnevno ćete moći uživati u kulinarskim radionicama, slatkim i slanim, predstavljanju novih proizvoda te degustacijama slastica. Za sudjelovanje na kulinarskim radionicama možete se prijaviti na mail lea@paneno-event.hr.

U petak, 04. listopada 2013. održava se već tradicionalna Gala humanitarna revija koju nose poznate osobe iz javnog života, politike, sporta i estrade.

U ulozi modela pojaviti će se Anica Kovač, Zoran Mamić, Zdravko Mamić, Ivana Banfić, Sandra Bagarić, Filip Juričić i mnogi drugi. Na Gala humanitarnoj reviji svoje će modele predstaviti Royal Bride, Salona vjenčanica Katjusha, Kontesa Nera, Salona vjenčanica Nancy, Jeordie’s, XYZ-a, ELSF, Ivan Alduk, Envy room i Aleksandra Dojčinović.

Tijekom 10 godina tim Dana vjenčanja, donirao preko 150.000 kn raznim institucijama kao što su Klaićeva bolnica, KBC Zagreb Rebro, Udruga DORA i Centar Stančić, ove godine sredstva su namijenjena Udruzi Fra Mladen Hrkač.

U subotu u 13:00 sati održati će se modni panel 'Vjenčanje s hrvatskim potpisom by Ines Preindl' na kojem ćemo razgovarati s hrvatskim dizajnerima, dizajnerima nakita i arhitektima, o vjenčanju koje odiše osobnošću. Sudjeluju Hippy Garden, Osh brosh, Shuz, Mammii nakit te arhitektonska grupa za oblikovanje prostora trafoSTANICA.

Sva tri dana na glavnoj pozornici održati će se i tradicionalni natječaji BUDI MLADENKA, a u nedjelju i finale natjecanja NAJ PAR!

PETAK 04.10.2013.
15:00h Otvorenje Dana Vjenčanja
16:00h Modna revija vjenčanica i svečanih odijela
17:30h BUDI MLADENKA (Večernji list/prijavnica)
20:30h GALA humanitarna modna revija (ulaz samo s pozivnicom)

SUBOTA 05.10.2013.
10:00h Otvorenje sajma
11:00h Kvalifikacije za NAJ PAR
12:00h Modna revija vjenčanica i svečanih odijela
13:00h PANEL: Vjenčanje s hrvatskim potpisom by Ines Preindl
14:00h Budi mladenka
15:00h Modna revija vjenčanica i svečanih odijela
16:00h Cvjetna radionica by Cvjetni atelje Mirela
17:00h Budi mladenka
18:00h Modna revija vjenčanica i svečanih odijela

NEDJELJA 06.10.2013.
10:00h Otvorenje sajma
11:00h Slana kulinarska radionica
13:00h Modna revija vjenčanica i svečanih odijela
14:00h Budi mladenka
14:30h Slatka kulinarska radionica
15:00h Cvjetna radionica
16:00h ‘Naj par’ powered
17:00h Modna revija vjenčanica i svečanih odijela
20:00h Zatvaranje Dana Vjenčanja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju