Ljubiteljice mitskog bića jednoroga poludjele su za ovim šlapama. Ne samo da izgledaju preslatko, već vas griju i na poseban način

Galerija Šlape i drugi predmeti u obliku jednoroga - 8 Šlape i drugi predmeti u obliku jednoroga - 9 Šlape i drugi predmeti u obliku jednoroga - 4 +6 Šlape i drugi predmeti u obliku jednoroga - 7
Tople šlape su nezamjenjiv dodatak u hladan zimski dan. No što ako možete na stopala nataknuti preslatki model u obliku jednoroga koji vas uz to grije bez prestanka, i na posebno dobar način?

Internetska stranica smokonow.com u ponudi ima model mekanih šlapa u obliku ovih mitskih bića koje dolaze s dugim USB kablom.

Kabl je moguće priključiti na računalo ili neki drugi uređaj s USB ulazom te ih na taj način neprekidno grijati. Kada trebate ustati i prošetati, jednostavno odspojite USB kabl i nastavite po svojem rasporedu. Šlape i drugi predmeti u obliku jednoroga - 4 Trenutno su dostupne samo šlapice u ljubičastoj boji, a prodaji se po cijeni od 240 kn (Foto: www.smokonow.com)
Toplinu ne dobivate samo preko USB kabla, već i od samih papuča koje su napravljene od kombinacije mekanog pamuka i poliestera. Dolaze u dvije boje: ružičastoj i ljubičastoj.

Šlapice su napravljene u samo jednoj dimenziji 12.7 cm x 30 centimetara, no ona odgovara ženama koje nose cipele sve od broja 36 do 42. Povrh svega vrlo su lagane, a svaka šlapica teži tek oko 140 grama.

U našoj fotogaleriji pogledajte koji se sve slatki predmeti mogu kupiti s motivom jednoroga preko stranice smokonow.com. Šlape i drugi predmeti u obliku jednoroga - 7 Šlape i drugi predmeti u obliku jednoroga - 7 (Foto: www.smokonow.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju