Revija vjenčanica, degustacija menija, slastica i vina, izložba cvijeća i svadbenih dekoracija samo su dio onoga što Terme Sveti Martin pripremaju za Dane vjenčanja koji se održavaju u nedjelju 6. rujna i u ponedjeljak 7. rujna

Posjetite Restoran Vučkovec od nedjelje 6. rujna do ponedjeljka 7. rujna između 14 i 18 sati i saznajte sve što vas zanima i što vam je potrebno za organizaciju savršenog vjenčanja. Terme Sveti Martin proteklih su nekoliko mjeseci intenzivno radile na usavršavanju usluge svadbenih svečanosti, a sada je vrijeme da svoja vrata otvore za sve one koji uskoro planiraju organizirati najromantičniji dan u životu.

Terme Sveti Martin nude mogućnost svadbene ceremonije na otvorenome uz jelovnike već od 300 kuna po osobi s uključenim pićem

Revija vjenčanica, degustacija menija, slastica i vina, izložba cvijeća i svadbenih dekoracija samo su dio onoga što Terme Sveti Martin pripremaju za Dane vjenčanja, a svi prisutni moći će saznati kako i do besplatnog bračnog putovanja u LifeClass hotele u Portorožu ili Opatiji, jer upravo to je poklon za sve mladence koji se odluče oženiti u predivnom ambijentu Termi.

Terme Sveti Martin nude mogućnost svadbene ceremonije na otvorenome uz jelovnike već od 300 kuna po osobi s uključenim pićem. Za razliku od većine drugih svadbenih salona gdje se navlake za stolce i ubrusi dodatno plaćaju, u Termama Sveti Martin tog troška nema.

Na Danima vjenčanja predstavit će se partneri Terma Sveti Martin, MishoWedding Studio, Fotokolor Vidović, Cvjećarna Margareta, Cvjećarna Rob, Lumilas Wedding Light, Slastičarna Monika, Salon vjenčanica Lidija, zlatarnica Toni, zlatarnica Gold servis, cvjećarnica i poklon galerija Salix te radionica domaćih proizvoda Miris prirode. Posjetitelji će čuti i svadbeni band Aquarius te kušati vino Vinarije Novak Borisa i Danice.

Za rezervaciju odabrane lokacije na Danima vjenčanja Terme Sveti Martin odobravaju 10 posto popusta na standardni cjenik.

Radno vrijeme Dana vjenčanja je od 14 do 18 sati u nedjelju i u ponedjeljak, a ulaz je besplatan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju