Amal Clooney u New Yorku se susrela s Antóniom Guterresom, glavnim tajnikom UN-a. Poznata odvjetnica na sastanak je došla u društvu svoje klijentice Nadije Murad, aktivistice za ljudska prava i dobitnice Nobelove nagrade za mir.

Galerija Amal Clooney, António Guterres i Nadia Murad Amal Clooney u UN-u Amal Clooney i Nadia Murad nakon sastanka u UN-u +3 Salonke sa životinjskim uzorkom i zlatnom potpeticom

Još uvijek nije poznato koja je bila tema njihova razgovora, a glasnogovornik glavnog tajnika potvrdio je kako je sastanak održan na zahtjev Amal Clooney i Nadije Murad.

Samozatajna odvjetnica uvijek plijeni pozornost kada se pojavi u javnosti, a to je zapravo vrlo rijetko i zato ne čudi velik interes fotografa koji su je pratili u stopu nakon izlaska iz sjedišta UN-a.

Amal Clooney, António Guterres i Nadia Murad Amal Clooney, António Guterres i Nadia Murad (Foto: Afp)

Interes izaziva i njezin stil odijevanja. Na holivudska događanja Amal uglavnom dolazi u vrlo glamuroznim haljinama, a za poslovne prigode bira stroge krojeve i klasične komade. Međutim, voli se razigrati kada su u pitanju boje.

Amal Clooney u UN-u Amal Clooney u UN-u (Foto: Afp)

Nepisana pravila poslovne mode diktiraju da su neupadljive nijanse i neutralna paleta boja najpoželjniji za takav tip prigoda, ali Amal je dokazala da se itekako može izgledati profesionalno, lijepo i primjereno u življim nijansama.

Salonke sa životinjskim uzorkom i zlatnom potpeticom Salonke sa životinjskim uzorkom i zlatnom potpeticom (Foto: Profimedia)

Primjerice, na ovaj sastanak došla je u dugačkoj haljini efektne i tople zelene boje. Nadopunila ju je upečatljivim salonkama sa životinjskim uzorkom i debelom zlatnom potpeticom. Klasični baloner i velika crna ručna torba savršeno su se uklopili u izdanje elegantne odvjetnice.

Amal Clooney nakon sastanka u UN-u Amal Clooney nakon sastanka u UN-u (Foto: Profimedia)

U stilu negližea: Čipkasta haljina Amal Clooney idealna za romantične duše Amal i George Clooney u Veneciji - 5 Amal i George Clooney u Veneciji - 4 Amal i George Clooney u Veneciji - 1 +3 Amal i George Clooney u Veneciji - 3

Elegantne štikle Amal Clooney podsjećaju na stil Audrey Hepburn Amal i George Clooney Bračni par Clooney u Veneciji Efektna torba i cipele podigli su izdanje na višu razinu +4 Amal Clooney u Veneciji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju