Postanite Project manager ili Office manager. Usavršite svoja znanja edukacijom koju provodi WIFI po programu Austrijske gospodarske komore. Diploma se upisuje i u radnu knjižicu. Prijavite se na besplatan ogledni sat

Što je WIFI?

WIFI (Wirtschaftsförderungsinstitut) je Institut za unapređenje gospodarstva u vlasništvu Austrijske gospodarske komore. U Austriji je WIFI najveća institucija na području cjeloživotnog učenja, stručnog usavršavanja i unapređenja poslovanja poduzeća, a uspješno posluje i u zemljama centralne i jugoistočne Europe.

Upišite specijalistički program stručnog usavršavanja za programe Office manager i Project manager. Dobivate:

• edukaciju po programu Austrijske gospodarske komore
• europski cijenjenu diplomu
• upis u radnu knjižicu
• predavanja u popodnevnim satima

Dođite na besplatan ogledni sat. Prijavite se na www.postanimanager.com, na adresi Vlaška ulica 70a/III, Zagreb ili nazovite besplatni telefon 0800 300 330.

Office manager
Privlači vas karijera voditelja ureda i asistenta direktora? Usavršite svoja znanja za taj zahtjevan posao edukacijom s europski cijenjenom diplomom, a doznajte više na besplatnom oglednom satu.

Project manager
Project Manager je danas ključna kvalifikacija u svakom poduzeću. Želite li da upravljanje projektima bude vaša karijera istaknite se na tržištu rada europski priznatom diplomom. Sve o programu doznajte na besplatnom oglednom satu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju