Catherine Middleton i princ William bili su neki od slavnih uzvanika na premijeri filma "Top Gun: Maverick" koja je održana sinoć na trgu Leicester u Londonu. Na crvenom tepihu družili su se sa zvijezdama filma – Tomom Cruisom i Jennifer Connelly.

Galerija Catherine Middleton i Tom Cruise sjajno su se zabavljali na premijeri novog Top Guna u Londonu Vojvotkinja je blistala u haljini Rolanda Moureta Tom Cruise je ponudio svoju ruku kao oslonac vojvotkinji od Cambridgea +2 Tom Cruisa i Catherine Middleton na premijeri filma Top Gun: Maverick u Londonu

Vojvotkinja od Cambridgea blistala je na crvenom tepihu u crno-bijeloj večernjoj haljini francuskog dizajnera Rolanda Moureta koju je kombinirala s Pradinim štiklama, torbicom Alexandera McQueena i dijamantnim naušnicama tvrtke Robinson Pelham.

Vojvotkinja je blistala u haljini Rolanda Moureta Vojvotkinja je blistala u haljini Rolanda Moureta (Foto: Profimedia)

Pripijeni dugi kroj haljine istaknuo je fit figuru vojvotkinje, ali joj i otežao normalno kretanje po crvenom tepihu. Kada se trebala uspeti malim stepenicama do dvorane, u pomoć joj je pritekao Tom Cruise.

Holivudski glumac hodao je malo ispred vojvotkinje, a kada je uočio stepenice, popeo se na prvu stepenicu, smjesta okrenuo prema njoj i ponudio joj svoju ruku kao oslonac. Catherine Middleton je prihvatila pomoć šarmantnog glumca te se bez ikakvih problema uspela stepenica.

Tom Cruise je ponudio svoju ruku kao oslonac vojvotkinji od Cambridgea Tom Cruise je ponudio svoju ruku kao oslonac vojvotkinji od Cambridgea (Foto: Profimedia)

Tom Cruise je savršeni džentlmen, ekstatično komentiraju obožavateljice holivudskog glumca na društvenim mrežama. Gesta je još više dobila na važnosti s obzirom da je uz vojvotkinju koračao njezin suprug koji joj nije ponudio nikakvu asistenciju prilikom penjanja stepenicama.

Kao bivši pripadnik Kraljevskih zračnih snaga (Royal Air Force) princ William s velikom je pozornošću pogledao nastavak kultnog "Top Guna". Odabrao je i kombinaciju koja prati temu filma – smoking je spario s baršunastim cipelama ukrašenima minijaturnim borbenim avionima.

Cipele princa Williama na premijeri nastavka Top Guna Cipele princa Williama na premijeri nastavka Top Guna (Foto: Profimedia)

Trailer filma "Top Gun: Maverick" koji u hrvatska kina stiže 26. svibnja 2022. godine, pogledajte u nastavku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju