Ljudi u dugim vezama i brakovima znaju da seksualna želja splašnjava s godinama. Otvoreni razgovor o skrivenim željama je poželjan, no ženu će ponekad u prigodno raspoloženje dovesti i neki posve neočekivani potezi partnera. On ne mora biti građen poput Apolona da bi pobudio vaš interes za putenim užicima


1. Kad dođete umorni s posla, a on je bez prethodnog pitanja i zamolbe očistio stan, skuhao ručak, zbrinuo djecu ili vam na bilo koji drugi način smanjio količinu izvanuredskih obaveza.

2. Kad tijekom zajedničkog gledanje televizijskog programa na omiljenom kauču – ničim izazvan – prebaci vaša stopala u svoje krilo i krene ih masirati bez skretanja pogleda s tv ekrana.

'Otvoreni razgovor o skrivenim željama je poželjan, no ženu će ponekad u 'prigodno' raspoloženje dovesti i neki posve neočekivani potezi partnera'

3. Kada čekate u duuugom redu, a on vam iznenada počne masirati ramena. Iznenadne masaže uvijek će potjerati krv u žilama!

4. Kada vas iznenadi pomno smišljenim izlaskom ili vikend-odmorom, kojeg je samostalno isplanirao do posljednjeg detalja. Vi morate samo uskočiti u svoje cipele i poći s njim.

5. Kad vas hvali pred vašom obitelji i ponosno se šepuri jer ste dobili promaknuće na poslu ili je generalno zadivljen vašim talentima i sposobnošću.

6. Kada vam iznenadno priđe s leđa dok vi perete suđe, obgrli vas rukama i počne ljubiti po vratu.

7. Kada je dovoljno samopouzdan da mu ne trebate stalno laskati ni hvaliti njegovu vještinu u krevetu (i kad vaš prijedlog da se poigrate seksi igračkama dočeka s oduševljenjem, a ne kao uvredu)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju