Iako je duga valovita dugo godina bila simbol ženstvenosti među holivudskim zvijezdama i ostalim damama iz svijeta zabavne industrije, to se polako mijenja.

Galerija Jenna Dewan Scarlett Johansson Lucy Hale +9 Emilia Clarke

Sve više poznatih žena odlučuje se na drastično kraćenje svoje duge kose. Osim što su praktične, kratke frizure ponekad mogu biti i efektnije od dugih.

Patrick Kyle, frizer poznatih dama, kaže kako će upravo u 2019. godini dvije frizure za poludugu i kratku kosu biti pravi hit među slavnima.

Jedna od njih je "pixie" frizura. Ona je klasična, svestrana i šik. Većina se ne usudi isprobati je, ali ona mnogima pristaje fantastično, kaže frizer.

Halsey Pixie frizuru nosi i glazbenica Halsey (Foto: Getty Images)

Uz nju, tu je i produženi bob. Kyle tvrdi kako se ni u 2019. godini ova frizura neće maknuti s popisa najpopularnijih. Zašto je slavne žene vole? Lako se stilizira, odgovara Kyle. Asimetričan ili ravno podrezan, od razbarušene ili nakovrčane do potpuno zaglađene varijante – koju god odaberete, ne možete pogriješiti.

U galeriji pogledajte koje su se to slavne dame u posljednje vrijeme odlučile upravo za ove dvije frizure ili su im već dugo vjerne.

Lucy Hale I Lucy Hale odrezala je dugu kosu u bob (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju