Iako je duga valovita dugo godina bila simbol ženstvenosti među holivudskim zvijezdama i ostalim damama iz svijeta zabavne industrije, to se polako mijenja.

GalerijaSve više poznatih žena odlučuje se na drastično kraćenje svoje duge kose. Osim što su praktične, kratke frizure ponekad mogu biti i efektnije od dugih.

Patrick Kyle, frizer poznatih dama, kaže kako će upravo u 2019. godini dvije frizure za poludugu i kratku kosu biti pravi hit među slavnima.

Jedna od njih je "pixie" frizura. Ona je klasična, svestrana i šik. Većina se ne usudi isprobati je, ali ona mnogima pristaje fantastično, kaže frizer.

Halsey
Pixie frizuru nosi i glazbenica Halsey (Foto: Getty Images)

Uz nju, tu je i produženi bob. Kyle tvrdi kako se ni u 2019. godini ova frizura neće maknuti s popisa najpopularnijih. Zašto je slavne žene vole? Lako se stilizira, odgovara Kyle. Asimetričan ili ravno podrezan, od razbarušene ili nakovrčane do potpuno zaglađene varijante – koju god odaberete, ne možete pogriješiti.

U galeriji pogledajte koje su se to slavne dame u posljednje vrijeme odlučile upravo za ove dvije frizure ili su im već dugo vjerne.

Lucy Hale
I Lucy Hale odrezala je dugu kosu u bob (Foto: Getty Images)