Beauty rutina Hailey Bieber postala je predmet obožavanja žena diljem svijeta. Kozmetički proizvodi koje model koristi vrlo brzo završe na popisima najpopularnijih proizvoda, koji se rasprodaju rekordnom brzinom.

Kada Hailey Biber u svoju rutinu uvrsti proizvod koji je istovremeno učinkovit i povoljan, potražnja postaje još i veća.

Jedan takav proizvod je i balzam za usne brenda Aquaphor, koji je prije svega namijenjen za jako suhe usne, ali i za sve koji svojim usnama žele osigurati hidrataciju.

Balzam za usne Aquaphor Lip Repair, prema riječima Hailey Bieber, obavi svoj posao baš svaki put.

Radi se o proizvodu za usne koji ublažava suhoću i umiruje ispucale usne. Balzam nema mirisa i parabena, a usnama osigurava dugotrajnu vlažnost. Njegova tajna leži u formuli s posebnom kombinacijom hranjivih vitamina, hidratatntnih krema, shea maslaca i umirujuće esencije kamilice.

Što kažu oni koji su isprobali ovaj balzam? Na Amazonu je ocijenjen više od 36 tisuća puta s prosječnom ocjenom 4,7/5.

Ovaj proizvod koristim godinama. Nema okusa ni mirisa, a za svoj novac dobijete veliku količinu proizvoda, što je meni super jer ga često koristim. Osim što dugo traje, moje usne čini mekima, a i cijena je odlična, jedna je od pozitivnih recenzija.

Mučim se sa suhim usnama, posebno zbog sviranja u limenoj glazbi, a ovaj balzam me spasio. Nema neugodan miris ili okus, a djeluje izuzetno dobro na usne. Nisam imala suhe usne od kupnje, još je jedna recenzija.

Probala sam sve i ništa nije pomagalo mojim jako ispucalim usnama osim ovoga. Osim toga, ne isušuje moje usne kao drugi proizvodi, navodi se u još jednoj pozitivnoj recenziji.

Povoljno sjajilo za usne koje žene ne prestaju hvaliti Nijansa Basic Beige Nijansa Berry Queen Nijansa Cinnamon Dreamz +5 Nijansa Coral Cutie

Umjesto pudera, stvorena za svaki dan: Tonirana krema kojoj su tisuće žena dale čistu peticu bareMinerals Complexion Rescue tonirana hidratantna gel krema Žena s podlogom na licu Nijansa Opal +6 Nijansa Buttercream

Kada je u pitanju spomenuta povoljna cijena, proizvod se rasprodao na Amazonu po akcijskoj cijeni, koja je bila manja od četiri dolara, ali moguće ga je naručiti i s drugih stranica, a njegova cijena je i dalje povoljna i iznosi 5,80 eura.

Aquaphor Lip Repair Aquaphor Lip Repair (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju