Amazonov odjel za ljepotu pun je pristupačnih make-up proizvoda i proizvoda za njegu kože, a među tim proizvodima važno mjesto imaju ruževi za usne.

Galerija

Ova internetska trgovina svojedobno je objavila i popis najpopularnijih ruževa, a na njemu se našao i hidratantni ruž za usne marke Covergirl, odnosno set sastavljen od ruža za usne u boji i prozirnog gornjeg sloja, koji je ženama posebno privlačan zbog odličnog omjera cijene i kvalitete.

Prozirni dio seta može se kupiti i odvojeno od ruža u boji i u tom slučaju stoji 3,79 dolara (25,63 kn). Idealan je za žene koje žele meke usne, ali i nešto više od običnog balzama.

Druga je mogućnost kupnja tog proizvoda u kompletu s ruževima u raznim nijansama, od ružičastih preko smeđih do crvenih. Cijena proizvoda u ovom slučaju ovisi o izabranoj nijansi, ali u većini slučajeva ne prelazi osam dolara (54,11 kn).

Ovaj ruž ima više od 1560 recenzija, a prosječna ocjena mu je 4,1. Čak 66 posto korisnica koje su ga probale i ocijenile dale su mu ocjenu odličan.

Ovaj je ruž nevjerojatan. Isprobala sam više ruževa koji bi trebali trajati cijeli dan i nijedan se ne može usporediti s ovim. Lako se nanosi, bržo i ravnomjerno se suši i ostaje na usnama čak i dok jedem i pijem. Obožavam dio koji se nanosi iznad ruža u boji jer je hidratantan, bez previše sjaja i izvrstan je za osvježavanje boje, samo je jedan od pozitivnih komentara.

Ruž za usne popularan na Amazonu
Ovaj ruž ima više od 1560 recenzija (Foto: amazon.com)