Ove sezone jedne od najpopularnijih cipela za proljeće su one koje ide u špic. Bilo da se radi o visokoj ili niskoj potpetici, otvorenim, poluotvorenim ili zatvorenim, mogućnost kombiniranja ovog komada obuće je neograničena

Galerija Povratak (ne)omiljenog modela cipela - 4 Povratak (ne)omiljenog modela cipela - 3 Povratak (ne)omiljenog modela cipela - 2 +4 Francesca, 179 kn Povratak (ne)omiljenog modela cipela - 4 Stradivarius, 179,90 kn Foto: Zadovoljna.hr Cipele koje idu u špic i ove sezone pokazale su se kao jedan od ultimativnih komada obuće za proljeće. Retro model koji se najčešće nosio 90-tih godina oduvijek je bio svojevrsni simbol ženstvenosti iz tog razloga što stvara profinjen dojam te istovremeno izdužuje žensku siluetu.

Cipele na špic osim klasičnih jednostavnog dizajna, ove sezone ukrašene su i mašnom pri čemu su zaista upečatljive

Ipak, oko špic cipela žene su uvijek imale i podijeljeno mišljenje pa dok ih jedne obožavaju druge ih nikada ne bi obule te više vole obuću sa zaobljenijim vrhom.

U našim trgovinama mogu se pronaći razni modeli od otvorenih, poluotvorenih do zatvorenih s potpeticom ili bez, tako da svaka žena može odabrati par koji odgovara njezinom stilu. Osim klasičnih jednostavnog dizajna mogu biti ukrašene mašnom pri čemu su zaista upečatljive.

Cipele u špic izrazito su efektan model koji se može nositi u poslovnim, svečanim i dnevnim prilikama. Spektar boja u našim trgovinama zaista je šarolik tako da možete izabrati jednobojne ili šarene s kojima ćete sigurno podignuti svaku odjevnu kombinaciju.

Ukoliko i vi želite posjedovati atraktivne cipele u špic pogledajte izbor iz trgovina u našoj fotogaleriji.
Povratak (ne)omiljenog modela cipela - 3 Pull&Bear, 199,90 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju