Sjećate li se velikih plišanih crvenih i zelenih zmijica iz 70-ih i 80-ih?

Galerija Vratile su se popularne plišane zmijice Lea Vavra odlučila se baviti šivanjem igračaka Novi dodatak plišancima inspiriran je tradicijom +3 Ponuda igračaka je raznovrsna

Uz razne čupavce bile su jedne od najpopularnijih Vavra igračaka i imalo ih je gotovo svako kućanstvo - što kao plišance, što na prozorima kao zaštitu od vjetra.

Vavra igračke bila je omiljena zagrebačka radnja koja je nažalost, zbog navale jeftine konkurencije ugašena tijekom 90-ih.

Priča je ipak dobila zanimljiv obrat kad je Lea Vavra, tek diplomirana zagrebačka dizajnerica, odlučila otvoriti svoj biznis i baviti se upravo šivanjem igračaka.

Kištra by Vavra nova je zagrebačka firma koja bavi se ručnom proizvodnjom igračaka dizajniranih tako da pospješuju razvoj djeteta i igru čine inteligentnom, poticajnom i zabavnom. Predstavnici Kištrinih igračaka su Gumbeki, simpatični modularni plišanci koje dijete dobije u dijelovima od kojih onda samo kreira igračku kako želi spajajući dijelove gumbima.

Ponuda Zmijica je raznovrsna - možete birati između malih i velikih, glatkih, hrapavih, jednobojnih i šarenih.



Uz pametne Gumbeke, Kištra se bavi i šivanjem igračaka po narudžbi pa se tako u njihovom portfoliju mogu naći plišane verzije kućnih ljubimaca naručitelja, raže, pande, kornjače, štakori i ostale životinjice - potrebna vam je dobra ideja, a ekipa iz Kištre odrađuje ostatak.

Novi dodatak veselih plišanaca inspiriran je tradicijom, CEO Kištre - Lea Vavra odlučila je pratiti bakine stope, ne samo šivanjem igračaka nego oživljavajući bakine ideje kroz remakeove dobro nam znanih Zmijica.

Ponuda Zmijica je raznovrsna - možete birati između malih i velikih, glatkih, hrapavih, jednobojnih i šarenih. Sve Zmijice možete pogledati na društvenim mrežama Kištre, a ponuda je ograničena, stoga ako želite razveseliti djecu ili roditelje koji su imali Zmijice kao mali, predlažemo da se što prije javite Kištri.

Pogledajte i čarobne slikovnice - "Orašar" i "Četiri godišnja doba" u izdanju koje će se čuvati generacijama.

Vratile su se popularne plišane zmijice Vratile su se popularne plišane zmijice (Foto: Kištra by Vavra)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju