Kada su u pitanju slavne obitelji i izgled njihovih članova, nove generacije redovito uspoređujemo sa starima.

Galerija Ingrid Bergman, Isabella Rossellini i Elettra Rossellini Wiedemann Jackie, Caroline i Rose Kennedy Priscilla Presley, Lisa Marie Presley i Riley Keough +3 Baka Tippi Hedren, mama Melanie Griffith i unuka Dakota Johnson

Genetika se ponekad poigra pa sličnosti između članova gotovo da nema, a ponekad se neke od najizražajnijih fizičkih značajki prenose iz generacije u generaciju.

Ingrid Bergman, Isabella Rossellini i Elettra Rossellini Wiedemann

Ingrid Bergman, Isabella Rossellini i Elettra Rossellini najbolji su primjer kako jabuka ne pada daleko od stabla. Tri generacije dama iznimno nalikuju jedna na drugu. Švedska glumica Ingrid Bergman smatra se jednom od najutjecajnijih žena u povijesti kinematografije.

Glumačke gene, ali i ugodnu vanjštinu od nje je naslijedila i njezina kćer Isabella Rossellini koja je podjednaku pažnju medija plijenila svojim filmovima, ali i modnim editorijalima. U modne vode, pak, bacila se i njezina kćer Elettra.

Priscilla Presley, Lisa Marie Presley i Riley Keough

Lisa Marie Presley naslijedila je glazbeni talent od svojeg oca Elvisa, a mnogi tvrde i neke njegove fizičke atribute. Njezina kći Riley, pak, više nalikuju na baku Priscillu nego na vlastitu majku. Riley i Priscillu spaja i njihova strast prema glumi.

Tippi Hedren, Melanie Griffith i Dakota Johnson

Dakota Johnson krenula je stopama svoje majke Melanie Griffith, ali i bake Tippi Hedren.Tri generacije dama dijele strast prema filmskoj umjetnosti i neke fizičke sličnosti.

Blythe Danner, Gwyneth Paltrow i Apple Martin

Gwyneth Paltrow naslijedila je glumačke gene od svoje majke Blythe Danner, ali i neke crte lica. Da jabuka ne pada daleko od stabla potvrđuje i njihova kćer, odnosno unaka Apple Martin koja je naslijedila karakteristike obiju žena.

Nene von Schlebrügge, Uma Thurman i Maya Hawke

Mnogi smatraju da je glumica Uma Thurman čista kopija svoje majke Nene von Schlebrügge koja je bila popularan model u pedsetim godinama prošlog stoljeća, Umina kći Maya Hawke pak ima fizičke atribute obiju žena.

Jaqueline Kennedy, Caroline Kennedy, Rose Kennedy Schlossberg

U crtama lica Caroline Kennedy rijetki prepoznaju njezinu majku Jacqueline Kennedy, ali zato je itekako vide u njezinoj unuci, Rose Kennedy Schlossberg.

Debbie Reynolds, Carrie Fisher i Billie Lourd

Mlada glumica Billie Lourd odrasla je u holivudskim krugovima - kćer je poznate glumice Carrie Fisher i unuka legendarne Debbie Reynolds. I dok ne dijeli puno sličnosti sa svojom majkom, mnogi govore kako je Billie ista baka.

U galeriji pogledajte slavne bake, mame i unuke i provjerite tko s kime dijeli fizičku sličnost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju