Michele Obama je u jednom od intervjua priznala da je njezin suprug Barack u dva predsjednička mandata na sva svečana pojavljivanja išao u istom smokingu. Ona je kao prva dama uvijek morala imati različitu haljinu.

Galerija Neke slavne dame vole nositi iste odjevne komade Cate Blanchet 2015. na premijeri filma Carol u Londonu u haljini Estebana Cortazara i pet godina kasnije na filmskom festivalu u Veneciji Naomi Campbell u istoj haljini Versacea 1998. i 2015. godfini +7 Kirsten Dunst u istoj haljini Christiana Lacroixa 2004. i 2017. godine

Postoje mnoge dame iz javnog života koje se neprestano pojavljuju u novim modnim kombinacijama, ali i one koje vole reciklirati svoje starije hitove.

Jane Fonda u pandemiji se zavjetovala da više neće kupovati novu odjeću te je počela nositi svoje stare haljine. Na dodjeli Oscara 2020. godine nosila je crvenu kreaciju Elieja Saaba – istu koju je nosila šest godina ranije na Canneskom filmskom festivalu.

Catherine Middleton u istoj haljini Jenny Packham 2012. i 2018. Catherine Middleton u istoj haljini Jenny Packham 2012. i 2018. (Foto: Profimedia)

Jedna od ljubiteljica reciklaže je i Catherine Middleton koja često ponavlja jedne te iste komade iz svojeg ormara. To voli činiti i  Kirsten Dunst koja je za oskarovski party Vanity Faira 2004. godine odabrala mini čipkastu haljinu Christiana Lacroixa. Istu haljinu nosila je i 13 godina kasnije na tulumu Choparda u Parizu.

10 poznatih žena koje su podjednako lijepe sa šminkom na licu i bez nje Sofia Vergara lijepo izgleda sa šminkom i bez nje Jennifer Lopez blista sa šminkom i bez nje i s 53 godine Adele sa šminkom i bez nje +6 I Hailey Bieber ulaže mnogo novca i truda u njegu kože

Fućkaš savršenstvo! Slavne žene koje vole svoje "krive" zube Jewel Kilcher Drew Barrymore Kirsten Dunst +5 Georgia May Jagger

Naomi Campbell prvi puta je nosila srebrnu haljinu iz kolekcija Giannija Versacea za jesen zimu 1998./1999. godine na reviji u Parizu na pisti 1998. godine, a potom isti model nosila 17 godina kasnije na dodjeli Fragrance Fashion Awards.

Koje to slavne dame voli reciklirati svoju staru odjeću pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Naomi Campbell u istoj haljini Versacea 1998. i 2015. godfini Naomi Campbell u istoj haljini Versacea 1998. i 2015. godfini (Foto: AFP /Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju