Hrvatski brend obuće “Planet obuća” već godinama ide u korak s trendovima te zadržava kvalitetu I udobnost. Tome mogu posvjedoćiti I mnoge modne blogerice koje upravo taj brend kombiniraju u svojim modnim stylinzima.

 Poznati producenti, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, prepoznali su novi modni izričaj Planet obuće te su ga u svojoj kreativnoj režiji prikazali na atraktivan I dinamičan način u novom TV spotu dok glazbu potpisuje Branimir Mihaljević.

U centru priče je mlada urbana djevojka koja kroz različite stilove i obuću oslikava gradski lifestyle ispunjen pokretom i energijom te modnom osviještenošću.
Poruka koju ostavlja je osjećajte se dobro u svojoj koži, okrenuti optimizmu, uživajte u svom outfitu jer on oslikava naše unutarnje stanje.

Potražite u svim prodavaonicama Planet obuće odlične modele iz jesensko-zimske kolekcije po atraktivnim cijenama I uživajte u svom novom trendy looku. Urbane gležnjače u raznim bojama već od 189 kn, elegantne gležnjače na blok petu već od 199 kn. Kupujte I online u webshopu Planet obuće po još povoljnijim cijenama. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju