Školska godina samo što nije počela, a Studenac je prigodnim školskim poklon-paketom i ove godine obradovao prvašiće svojih zaposlenika, kao i zaposlenika svojih pridruženih lanaca Pema i Lonije

Nova školska godina donosi nove avanture, ali i nove izazove, posebno za prvašiće kojima polazak u školu ujedno predstavlja i početak jednog lijepog životnog razdoblja. Osim za prvašiće, početak škole izazovan je i za njihove roditelje. Pripreme su već naveliko počele, a proces nabave školskih ruksaka i pribora zaposlenicima Studenca i nedavno pridruženih lanaca Pema i Lonije uveliko je olakšan. Naime, Studenac je svim zaposlenicima koji su roditelji prvašića i ove godine izašao u susret i darovao školski poklon-paket koji uključuje školski ruksak, pernicu i pribor za likovnu nastavu.

Ovaj već tradicionalni školski poklon-paket Studenac je ove godine posebno usmjerio i na zaposlenike Pema i Lonije, koji su trenutno u procesu integracije i prilagodbe u Studenac mrežu. Integracija novopridošlih kolega postao je dio dobro uhodanih poslovnih procesa na razini više sektora i odjela u Studencu. Studenac integracijama pristupa ozbiljno, sustavno i pažljivo kako bi na najoptimalniji način organizirao uključenje novopridošlih timova u poslovne strukture i načine poslovanja kompanije. Stoga je Studencu kao poslodavcu iznimno važno da i zaposlenici akvizicija uživaju sve pogodnosti koje ostali zaposlenici Studenca imaju.

Razgovarali smo s nekim od zaposlenika, najvažnijih i najvećih ambasadora kompanijskih vrijednosti te otkrili kakva su njihova očekivanja, ali i kako izgledaju pripreme za početak školske godine.

Tija Gleđ_Marko i braća Tija Gleđ_Marko i braća Foto: PR

Nova avantura za cijelu obitelj


„Naša Sara uopće nije svjesna da kreće u školu, svakodnevno me pita kada će početi vrtić. Objasnili smo joj da sada kreće u školu, ali njoj je to sve još uvijek nejasno, njoj je sve igra. Puštamo je da maksimalno uživa u djetinjstvu, ali ni ne sumnjam da će se odlično snaći i u školskim klupama. Kako bismo se na vrijeme pripremili i organizirali, uzela sam čak i godišnji odmor. Jako me razveselila vijest o poklon-paketima koje ćemo dobiti od Studenca. To je stvarno hvalevrijedna gesta. S obzirom na povećanje troškova života, neke si obitelji jednostavno ne mogu priuštiti opremu za školu“, izjavila je mama Ana Stojan, prodavačica Studenca u mjestu Marina koje se nalazi nedaleko od Trogira, kojoj je ovo prva školska avantura.

Ana Stojan i Sara Ana Stojan i Sara Foto: PR

S druge strane, Adrijanu Čuljat, prodavačicu Studenca u Viškovu čeka dvostruka školska avantura - u prvi razred kreću njezine kćeri blizanke, Matea i Andrea. Ipak, Arijani ovo nisu prvi prvašići koje ispraća u školske klupe. Naime, majka je čak petero djece, od kojih su blizankinje najmlađe.
„Djevojčice su jako uzbuđene i jedva čekaju početak škole. Znaju što ih čeka, sve su čule od starije braće i sestara. Iako nam ovo nije prvi početak školske godine, svaki je put to sasvim nova priča, nova avantura, ali i novi izazov. Poklon-paketi Studenca puno znače našoj velikoj obitelji, pogotovo ako uzmemo u obzir da mi imamo dva prvašića, dakle naši su troškovi dvostruki. Naravno, dvostruko je i uzbuđenje”, ispričala je mama Adrijana.

Početak škole lakši uz lijepu gestu poslodavca


Početak škole, između ostalog iziskuje nabavu knjiga, ali i ostalog školskog pribora. Kako bi svojim zaposlenicima i njihovim prvašićima olakšali školsku kupnju i pripreme, Studenac je već treću godinu zaredom pripremio više od 100 prigodnih školskih poklon-paketa. Prvašići su tako dobili školske ruksake i pernice, ali i koristan pribor za likovnu nastavu.

Školski poklon-paket posebno je razveselio zaposlenike nedavno preuzetih lanaca Pema i Lonije, koje je lijepa gesta novog poslodavca iznenadila i razveselila.

„Jako me iznenadila ova lijepa gesta Studenca. S obzirom na to da sam majka petero djece, svaka mi je pomoć oko školskog pribora dobro došla. Lijepo je vidjeti da poslodavac razumije i brine o svojim starim i novim zaposlenicima na ovaj način. Naš prvašić Marko, najmlađe dijete u obitelji jedva čeka da počne škola, a poklon Studenca jako ga je razveselio”, poručila je Tija Gleđ, prodavačica Pema.


S Tijom se složila i Martina Gregor, prodavačica Lonije u Virju, čija jedinica Petra jedva čeka početak škole.


„Početak škole je nova avantura za cijelu obitelj. Petra je jako uzbuđena, već zna i čitati i pisati pa vjerujem da će se lako prilagoditi. Oduševio nas je poklon-paket Studenca, mog novog poslodavca. Stvarno nam je olakšan taj tehnički dio pripreme, a i puno smo uštedjeli jer je školska oprema stvarno skupa”, poručila je mama Martina.


Koliko Studenac kao poslodavac brine o svojim zaposlenicima svjesna je i Marina Gaće, voditeljica komercijale u Studencu. Školski poklon-paket itekako će olakšati tehnički dio pripreme za školu njoj i njenoj obitelji.


„Naš Jerolim jedva čeka školu. Spreman je i zna što ga očekuje, ipak ima dvije starije sestre koje su ga u sve to uputile. Studenac nam već tri godine zaredom pomaže u ovom tehničkom djelu pripreme za školu. Ovo nije prvi put da moji školarci dobivaju poklon-paket. Jedna od mojih kćeri također je dobila školsku opremu od Studenca kada je krenula u prvi razred. S obzirom na to da i sama radim u komercijali, u sektoru nabave, znala sam što će Jerolim dobiti pa sam te stavke maknula s našeg popisa školskog pribora koji moramo kupiti. To nam je sada jedna briga, a i trošak manje. Studenac svojim zaposlenicima stvarno izlazi u susret. Pomoć u pripremi za školu samo je jedna od brojnih pogodnosti koje nam Studenac kao poslodavac nudi i omogućava”, zaključila je Marina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju