Kako su zvijezde uživale u vremenu za sebe? Ako je vaš odmor završio, malo inspiracije ne škodi, jer nikada nije prerano za planiranje novog!

Bez obzira na to jeste li dosad imali priliku posjetiti tropske destinacije, na kakvima se dok ovo čitate odmaraju brojni svjetske zvijezde, ili ste se već vratili u svakodnevicu, neka vas njihovi trenutci opuštanja potaknu i na planiranje vlastitog godišnjeg odmora. Početak godine pravo je vrijeme za podsjećanje na neka od pravila i prednosti uživanja.

Neopterećenost

Rihanna je kraljica zimskog godišnjeg uživanja, a blagdane tradicionalno provodi na rodnom Barbadosu. Uvijek opuštena i okružena prijateljima, bez opterećenja svima daje do znanja kako je dobra zabava na prvom mjestu. I ne možemo joj zamjeriti!

Obiteljski odmor
Možda je baš jedno dobro obiteljsko druženje ono što će vama napuniti baterije. Justin Bieber pravi je primjer kako se skladno može uživati sa cijelom obitelji – i svojom novom djevojkom Hailey Baldwin. Samo osigurajte dovoljno sadržaja za sve članove!

Obiteljske trenutke uživanja s fanovima je podijelila i Reese Witherspoon, od kojih je i ova s preslatkim sinčićem.

Kim Kardashian West blagdansko ozračje iskoristila je kako bi na Instagramu objavila i prvu fotografiju svog sina Saint Westa, rođenog u prosincu. Ponosna mama odlučila je otkriti samo ručicu malenoga Sainta i starije sestre North West.

Aktivni odmor
Odmor nije samo izležavanje i ljenčarenje. Ne propustite istražiti destinaciju za odmor, biti aktivni te uživati u prirodi bez obzira jeste li na 'domaćem terenu' ili ste prvi put tamo.

Brazilski supermodel Alessandra Ambrosio ne propušta uživati u ljepotama svoje zemlje, odakle ovih blagdana fanove na Instagramu redovito izvještava o uživanju u omiljenim aktivnostima.

Romantika
Kad ćete, ako ne tijekom godišnjih odmora i blagdana biti romantični? Neka kao uzor posluže David i Victoria Beckham!

Malo neozbiljnosti
Blagdani, a posebno ovi zimski idealno su vrijeme kada je dobro same sebe shvaćati malo manje ozbiljno. Taylor Swift na svom je Instagram profilu ovih dana još jednom pokazala kako je jedna od najzabavnijih svjetskih zvijezda!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju