Miris Prada Paradoxe utjelovljuje srž neodredivog ženskog ideala brenda Prada koji se uvijek razvija, žene koja nikad nije ista, ali je uvijek svoja. Ovaj avangardni prepoznatljivi miris osmišljen je na temelju bezvremenskog buketa bijelog cvijeća i dolazi u kultnoj, ali neočekivanoj trokutastoj bočici te tako obuhvaća sve paradoksalne dimenzije mirisa i ličnosti.

PRADA PARADOKS

Pitanje koji mami pažnju i odgovor koji prosvjetljuje: što je paradoks, ako ne neograničeni broj otkrivenih perspektiva?
Spajanje neočekivanih elemenata koje nadahnjuje novi dijalog utkano je u samo tkivo brenda Prada. Na sjecištu raznih problema Prada Paradoxe suštinski je izraz ženskog ideala brenda Prada u svim oblicima, svjež pogled na zagonetno pitanje ženstvenosti.
Novi prepoznatljivi ženski miris istražuje simbiozu kontradiktornosti koje su temelj brenda Prada: spoj ručne radinosti i tehnologije, tradicije i suvremenosti, zahtjevnosti i uglađenosti, discipline i mašte.
U ovom novostvorenom prostoru nastaje Prada Paradoxe, miris koji je jednako zagonetan i ugodan.


ŽENSKI IDEAL BRENDA PRADA, ŽENA KOJU SE NE MOŽE SMJESTITI U OKVIRE

Prada Paradoxe slavi višedimenzionalnu introspekciju i izraz koji se stalno razvija: žena koja nikad nije ista, ali je uvijek beskompromisno svoja.
Prada Paradoxe izražava kompleksnosti ličnosti i oslobođenje koje dolazi uz status žene koju je nemoguće definirati. Ovdje kontradiktornost žena otkriva ono što im je zajedničko te otključava više dimenzija bitka, a time započinje dijalog kojim se istražuje i dolazi do otkrića. Neprekidno paradoksalno djelovanje tih sila i protusila namjera je, pozitivna svrha i prostor koji udomaćuje čitavu simfoniju glasova žena, a svaka od njih ispunjava mnoštvo uloga u svakom trenutku.
Miris neodredive žene koji se odmah prepoznaje.

PR PR Foto: PR


SJECIŠTE KONTRADIKTORNOSTI

Prošireni anagram naziva brenda Prada koji ukazuje na njegov radoznali duh, Prada Paradoxe, u srži je zaigran, predstavlja namjeru ponovnog promišljanja i rekonstrukcije. On nas poziva da ponovno definiramo odnos između žene i nje same kroz dinamičan dijalog unutar svake dimenzije koja je čini onakvom kakva jest.
U prirodi je paradoksa postavljati pitanja, sabrati niz kontradiktornih elemenata kako bi se otkrila temeljna istina. Prada Paradoxe predstavlja sporo otkrivanje do kojeg se dolazi refleksijom, entuzijastično prihvaćanje holizma po kojem zbroj svih sastavnica ima nezamislivu moć.

REKONSTRUIRANA IKONA

Bočica mirisa Prada Paradoxe izraz je mogućnosti reinterpretacije i neprestanog, radoznalog dijaloga brenda Prada. Oblik bočice nadahnut je izvornim logotipom brenda Prada, što čini ovu reinterpretaciju logotipa bezvremenskim komadom.
Radi se o odmaku od tradicionalnog dizajna bočice, ona je sada minimalistička i luksuzna te zamišljena da leži postrance. Stoji nakoso, ali čvrsto – promijenjenog je položaja, ali stabilnog – bočica mirisa Prada Paradoxe leži u estetski privlačnom položaju, optimistično se uzdiže od dna do vrha. Sjajna, radikalna struktura bočice predstavlja osobine sofisticiranosti i avangarde brenda Prada te njima dodaje dašak osebujnosti. U kontrastu s prepoznatljivim trokutastim oblikom bočice stoje njezini zaobljeni rubovi, dok naglašena crna boja logotipa leži na delikatnoj koraljno-ružičastoj pozadini. Ženstvena, ali upadljiva i odmah prepoznatljiva bočica na vrhu ima zlatnu pumpicu s grbom brenda Prada koju dopunjava zlatni logotip na crnom čepu.
Na kutiji mirisa izrezbaren je uzorak koji podsjeća na prepoznatljiv uzorak Saffiano kože brenda Prada. Izrezani trokutasti logotip na vrhu kutije objedinjuje funkciju i oblik te omogućava jednostavno otvaranje. Odnos koraljno-ružičaste boje, laganog sjaja i intenzivne crne boje sadržan je u logotipu brenda Prada koji je na kutiji djelomično prekriven bijelom oznakom Paradoxe – simbolom novog izraza ženstvenosti koji pruža brend Prada.
QR kod u silueti trokutastog logotipa brenda Prada prisutan je na svakoj kutiji. Svaki kod predstavlja poziv na istraživanje i otkrivanje mirisa Prada Paradoxe, što uključuje proširenu stvarnost, filtre i uvide iza kulisa brenda Prada.

PR PR Foto: PR


Informativna cijena:
Prada Paradoxe, parfemska voda; 30ml – 559,00 HRK (74,19 EUR)
Prada Paradoxe, parfemska voda; 50ml – 779,00 HRK (103,39 EUR)
Prada Paradoxe, parfemska voda; 100ml – 1115,00 HRK (147,99 EUR)

Prada Paradoxe možete pronaći u odabranim Douglas i Müller parfumerijama, te na stranicama e-retailera www.douglas.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju