Instant Highlights revolucionarna je inovacija zbog toga što je doslovno prepolovila vrijeme potrebno za kreiranje pramenova na kosi. Štoviše, usluga Instant Highlights garantira vam besprijekorne pramenove u samo 45 minuta, s čime se niti jedan drugi način ne može uspoređivati.

Galerija Kosa prije i poslije tretmana Instant Highlights Instant Highlights usluga garantira besprijekorne pramenove u samo 45 minuta - 5 Instant Highlights usluga garantira besprijekorne pramenove u samo 45 minuta - 3 +4 Kosa prije... Mlada ste mama, zaposlena žena ili oboje? Za sve vas kojima je vrijeme uistinu dragocjeno osmišljena je ova usluga koja je omogućila da osvježite svoj look i osjećate se dobro u svojoj koži (i kosi), čak i onda kada nemate previše vremena sjediti u frizerskom stolcu satima, što je inače slučaj kod izrade pramenova.

Instant Highlights je inovacija revolucionarna utoliko što je doslovno prepolovila vrijeme potrebno za kreiranje pramenova na kosi

Instant Highlights prvi je ekspresni sustav za posjetljivanje koji koristi toplinu i omogućuje posvjetljivanje do šest tonova, a sastoji se od Instant Highlights pegle, kreme i aluminijskih folija, pri čemu su sva tri proizvoda dizajnirana kako bi djelovala zajedno.

Osim što je brzinska, ova usluga je i pouzdana te sigurna za kosu, a kako bi doista dobro ispala, možete ju isprobati u poznatom zagrebačkom frizerskom salonu Evelin na Novoj vesi 72, koji je među prvima kod nas u svoju ponudu uvrstio najnovije pramenove Instant Highlights.

Postupak je zapravo vrlo jednostavan. Najprije se pripremaju folije Instant Highlights, po dvije za maksimalno 15 pramenova, dakle ukupno njih 30. Duljina folije prilagođava se duljini kose koja će se tretirati. U međuvremenu, pegla Instant Highlights zagrijava se na optimalnu temperaturu, a krema Instant Highlights obogaćena njegujućim uljima miješa se razvijačem boje.

U kosu se postavlja folija i zatim se izrađuju pramenovi, jedan po jedan. Velikodušno se tretiraju kremom, kako bi bili obavijeni bojom sa svih strana. Preko donje folije i pramena ide ona gornja, preklapa se na rubovima i ostavlja se na kosi maksimalno 10 minuta, nakon čega slijedi peglanje. Peglom se izrađuje pramen po pramen, počevši od onog koji je prvi tretiran bojom.

U kontinuiranim pokretima od vrhova prema korijenu (no ne do kraja!), peglom se prolazi po pramenu od 10 do 30 sekundi. Zatim se pramen hladi, a folija se nježno otvara kako bi se provjerila boja. Tretman završava ispiranjem boje.

U slučaju usluge Instant Highlights sve je osmišljeno kako bi dalo brze i optimalne rezultate, pa svaki korak u ovom tretmanu traje kratko i odmah vodi do onog drugog. Prije nego što se snađete, na kosi ćete već imati lijepe i efektne pramenove te uvelike uštedjeti na vremenu, koje ćete moći potrošiti baš onako kako vi to želite.

Oduševljenje pramenovima Instant Highlights ne kriju ni frizerski stilisti, koji na ovaj način također štede vrijeme i mogu svojim klijenticama dati personalizirani tretman u mnogo kraćem roku nego inače. Slaže se s time i Evelin Benković, vlasnica frizerskog salona Evelin.

Za Instant Highlights kažu da su pramenovi po mjeri… Ali čijoj? Po mjeri nas frizera, svakako. Savršena transformacija u kratkom vremenu. Kosa je nakon tretmana u savršenoj kondiciji: neoštećena i sjajna, kaže Evelin Benković.
Instant Highlights usluga garantira besprijekorne pramenove u samo 45 minuta - 3 Instant Highlights usluga garantira besprijekorne pramenove u samo 45 minuta (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju