Nema žene koje se bar jednom u životu nije zapitala što to ima u 'zločestim' dečkima i njihovu šarmu. Naime, u ljubavnoj povijesti mnogih od nas stoji zabilježen bar jedan buntovni frajer kojem niti jedna mama ne bi dala zeleno svijetlo

Iako nema žene koja ne želi da je se tretira s poštovanjem i ljubaznošću, nekako nam se svima dogodi da nam se pod kožu uvuče drski frajer koji iskače iz okvira 'dobrog' ponašanja.

Frajeri koji šalju dvosmislene poruke, muškarci koji nas nerijetko ostave da čekamo, skloni flertu, zbog kojih se često pitamo vole li nas ili se samo poigravaju s nama. Vjerojatno svi pred očima imamo sliku bar jednog takvog muškarca koji nam je u određenoj fazi 'zavrtio' glavom. Donosimo vam tri glavna razloga zašto padamo na 'zločeste' dečke.

U ljubavnoj povijesti mnogih žena stoji zabilježen bar jedan buntovni frajer kojem niti jedna mama ne bi dala zeleno svijetlo

Čista karizma
Bad guy će uvijek znati što reći i tako vam se uvući pod kožu. Drski pogled zavodnika, uz odličnu tehniku zavođenja njegovo je moćno oružje koje može u trenu pokoriti. Bilo da dijeli komplimente ili koristi izazivački, pomalo drski način komunikacije uvijek ćete ga htjeti još jednom vidjeti.

Njegova nedostupnost
Zločesti frajeri uvijek moraju biti malo neuhvatljivi. I iako mnoge žene žele organizirani raspored i neku konstantu u viđanju, upravo neuhvatljivost ovakvih muškaraca čine da ih želimo opet susresti i osvojiti. Njegova zauzetost poslom, prijateljima može nam ići na živce no upravo nas ta nedokučivost i privlači.

Čisti izazov
Zločesti frajeri neće skakati na svaku našu molbu. Što se njih tiče nismo uvijek u pravu. Oni uzvraćaju udarac kada im kontriramo i izazivaju emociju i strast. Oni ne stavljaju tako lako svoje potrebe na drugo mjesto, a sve kako bi ugodili nama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju