Osvoji besplatan tečaj programiranja, web dizajna ili digitalnog marketinga u Algebri!

Članak 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: NOVA TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, u daljnjem tekstu: Organizator.

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije portala Zadovoljna.hr te partnera natječaja Otvorenog učilišta Algebra (u daljnjem tekstu: Algebra) te tehnološkog medija Netokracija. Nagradni natječaj traje od 3. 3. 2017. do 24. 3. 2017. u ponoć.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE


Promotivni materijali bit će dostupni na portalu Zadovoljna.hr.

Članak 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR


1x edukacija u Algebri po izboru dobitnice (Specijalist internetskog marketinga ili Programer internet aplikacija – PHP i MySQL ili Programer mobilnih aplikacija – ANDROID ili Web dizajn).

Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu.
Dobitnik prihvaća uvjete natječaja i obveze koje iz njega proizlaze.

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, žene, s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora i partnera natječaja te članova žirija kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Zadatak korisnica je ispuniti upitnik koji će biti objavljen na zadovoljna.hr (ime, prezime, e-mail adresu, broj telefona, navesti tvrtku/organizaciju/fakultet, odabrati tečaj te ukratko opisati svoju motivaciju za tečaj, napisati svoj životopis (ili staviti link na LinkedIn profil) te odabrati želi li slušati edukaciju online ili u učionici).

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA

Među svim sudionicama odabrat ćemo jednu koja će osvojiti tečaj po svom izboru iz 4. članka pravila. Odabir dobitnika vrši tročlani stručni žiri kojeg čine predstavnici Zadovoljna.hr, Algebre i Netokracije. Ime dobitnice će biti objavljeno na zadovoljna.hr do 3. 4. 2017.

ČLANAK 8: KAKO PREUZETI NAGRADU


Dobitnicu će organizator kontaktirati e-mailom, povezati je s Algebrom, te će se dobitnica samostalno dogovoriti za termin tečaja koji joj odgovara.

ČLANAK 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Dobitnici nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

ČLANAK 10: POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE


Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo na nagradu. Organizator ne snosi odgovornost ako nagrada ne bi mogla biti isporučena dobitniku, uslijed razloga koji su van njegovog utjecaja. Organizator pridržava pravo da iz natječaja ukloni i diskvalificira sav uvredljiv i neprimjeren sadržaj po vlastitoj procjeni.

ČLANAK 11: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovo ime i lik mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu, bez ikakvih ograničenja.

ČLANAK 12: OSOBNI PODACI

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju dajete suglasnost Organizatoru da Vaše osobne podatke može prikupljati i obrađivati u marketinške svrhe, te za potrebe statističke obrade. Vaši osobni podaci bit će korišteni sukladno propisima o zaštiti osobnih podataka i isključivo za navedenu svrhu. Ovlašteni ste se u svakom trenutku usprotiviti korištenju Vaših osobnih podataka u marketinške svrhe, te zahtijevati da Vam se omogući uvid, dopuna, ispravka i brisanje Vaših osobnih podataka, kao i povući danu suglasnost. Ostvarivanje prava na brisanje Vaših osobnih podataka, te povlačenje date suglasnosti smatrat će se odustankom od sudjelovanja u natječaju. Navedena prava možete ostvariti slanjem takvog zahtjeva Organizatoru, na e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr.

ČLANAK 13: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Maloljetnici ne mogu sudjelovati u natječaju.

ČLANAK 14: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

ČLANAK 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene stranice natječaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju