Pročitajte pravila sudjelovanja u Kreativnom natječaju „Osvoji ulaznice za kazalište“

Članak 1.
Na zadovoljna.hr Facebook stranici i na portalu zadovoljna.hr održat će se nagradni natječaj koji traje od utorka 27. ožujka. Zadatak sudionika bit će da u komentare ispod objava napišu xxx. Sudionici imaju vremena komentirati do petka 30. ožujka do 12 sati.

Članak 2.
Kreativni natječaj počinje 27. 3. 2018. i traje do 30. 3. 2018.
Čitatelji u komentar na Facebook portal zadovoljna.hr ostavljaju svoje kretivne prijedloge u komentare.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koje prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili putem Facebook stranice zadovoljna.hr
Priređivač se obvezuje da će dostavljene podatke Sudionika koristiti u dobroj namjeri te da privatne podatke Sudionika neće distribuirati trećoj strani, te da će u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka prikupljene podatke prijaviti u zbirku podataka.

Članak 4.
Pravo sudjelovanja u Kreativnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 27. 3. 2018. do 30. 3. 2018. do 12 sati na Facebook stranici zadovoljna.hr u komentar objave zadovoljavajući materijal.

Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Kreativnog natječaja Priređivača, te da će nakon 31. 12. 2018. godine biti uništeni. U svakom trenutku tijekom trajanja Kreativnog natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 6. Pravila.

Članak 5.
Najbolji komentari prema odabiru Priređivača bit će objavljeni na Facebook stranici portala zadovoljna.hr u komentarima. Svaki Sudionik može poslati ograničen broj komentara – jedan.

Članak 6.
Ako u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Kreativnom natječaju, može to učiniti tako da ukloni komentar s objave Kreativnog natječaja na Facebook stranici portala zadovoljna.hr

Članak 7.
Sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Kreativni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici.

Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Kreativni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 8.
Na Facebook stranici tijekom trajanja Kreativnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih radova koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.

Članak 9.
Pobjednici Kreativnog natječaja za svoj komentar biti će nagrađen od strane Priređivača, i to paketom ulaznica za kazalište.

Članak 10.
Smatra se da su sudjelovanjem u Kreativnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju. Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Kreativnog natječaja ili Kreativni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 11.
Svaka promjena vezana uz Pravila Kreativnog natječaja bit će objavljena na portalu u ovo dokumentu.

NOVA TV d.d.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju