U Londonu je održana dodjela glazbene nagrade Brit Awards, a ovogodišnja apsolutna pobjednica je Adele. Britanska glazbena diva osvojila je nagrade u svim najvažnijim kategorijama.

Tako je doma ponijela kipić za album godine, glazbenika godine i pjesmu godine. Ne mogu vjerovati da je klavirska balada pobijedila uz toliko plesnih hitova, kazala je Adele prilikom primanja priznanja za svoj hit Easy On Me.

Očekivano, najsretnija je bila zbog nagrade za album godine. Ovaj album bio je putovanje, i to ne samo za mene. Ponosna sam što sam izdala album koji je za mene bio toliko intiman jer danas malo ljudi to radi, rekla je pjevačica u svojem pobjedničkom govoru.

Uz sva navedena priznanja, proglašena je i najbolje odjevenom damom na dodjeli. Ljepotica je pred fotografe zakoračila u prekrasnoj haljini koju je modna kuća Armani napravila posebno za nju. Izgledala je kao diva iz zlatnog doba Hollywooda u dugačkoj crnoj haljini ukrašenoj točkastim šljokičastim tilom.

Adele je održala i nastup na dodjeli, za koji se presvukla u još jednu haljinu rađenu ekskluzivno za nju. U pitanju je zlatni model modne kuće Valentino koji je izradio kreativni direktor Pierpaolo Piccioli.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju