Zadovoljna.hr u srijedu navečer sa svojim brojnim gostima, suradnicima, partnerima i prijateljima proslavila je 15. rođendan.

Galerija Jelena Perić u cvjetnoj haljini s Asosa Jelena Perić u cvjetnoj haljini s Asosa Cvjetna haljina s Asosa dolazi u veličinama od 32 do 46 +3 Cijena haljine je 131 funtu (150,91 eura).

Rođendansko slavlje za pamćenje održalo se u predivnom ambijentu prostora Rooftop Lateral Weddings & Events, a dobru zabavu nije propustila ni jedna od naših najpoznatijih influencerica Jelena Perić.

Za rođendansko slavlje našeg portala Jelena je odjenula predivnu haljinu s cvjetnim uzorkom s Asosa.

Proslava 15. rođendana portala Zadovoljna.hr Proslava 15. rođendana portala Zadovoljna.hr (Foto: Mirna Marić)

Osim predivnog uzorka svjetlozelenu haljinu midi dužine krasi V-izrez te izrezi na bokovima i leđima, a tu su i romantični kratki puf rukavi. Haljina dolazi u veličinama od 32 do 46, a cijena joj je 131 funtu (150,91 eura).

Cvjetna haljina s Asosa dolazi u veličinama od 32 do 46 Cvjetna haljina s Asosa dolazi u veličinama od 32 do 46 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Jelena je na ramenu nosila baršunastu crvenu torbicu modne kuće Gucci, s metalnim logom i zlatnim lancem.

Već od 10 eura: 15 modela midi suknji s omiljenim cvjetnim uzorkom Cvjetni uzorak izgleda dobro čak i u kombinaciji s cvjetnim uzorkom &Other Stories, 69 eura Pull&Bear, 15,99 eura +12 H&M, 39,99 eura

Kosu je zavezala u elegantni niski rep, a izdanje je upotpunila velikim okruglim naušnicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju