Vanja Šego iz Čitluka radi u turizmu, majka je dvoje djece, a sa svojom obitelji živi u stanu od 70 kvadrata.

Galerija Stan Vanje Šego u Čitluku Stan Vanje Šego u Čitluku - 3 Stan Vanje Šego u Čitluku - 1 +10 Stan Vanje Šego u Čitluku

Aktivna je i na Instagramu gdje redovito objavljuje fotografije svog doma, a upravo nas je divno uređeni interijer potaknuo da zamolimo Vanju da nam kaže nekoliko rečenica o svom domu.

Vanji je uređenje interijera još uvijek hobi, ali priznaje da prema tom zanimanju gaji veliku ljubav pa možda to nekada postane i njezina profesija.

Svoj stan opisuje elegantnim, ali i ugodnim mjestom za život. Prije uređenja nije imala ideju što točno želi, a jedino u što je bila sigurna je to da želi neutralne tonove pa je njima prilagodila i ostatak uređenja.

Inspiraciju crpim s Instagrama, s profila koje rado pratim. To ne bih nazvala kopiranjem jer svi pratimo ono što nam se sviđa, ali svemu opet damo neki osobni dodir, kaže Vanja.

Kada je u pitanju namještaj u stanu, nešto je, kaže, staro, nešto je napravljeno, a nešto kupljeno. Trudi se što više toga kupavati na malo unikatnijim lokacijama jer voli da svaki komad ima neku svoju priču.

Stan Vanje Šego u Čitluku - 2 Stan Vanje Šego u Čitluku (Foto: Vanja Šego/Privatni album)

A proces uređenja stana nikad ne završava.

Nema kraja jer raste i presvlači se iz sezone u sezonu jer u tome uživam, kaže Vanja koja je najponosnija na ulaz, odnosno hodnik koji joj je kroz sve faze uređenja bio najdraži.

Posebnim ga čine grede koje su iskorištene kao zidna dekoracija, a zapravo su meni jako draga uspomena, dodala je Vanja koja priznaje da nikad nema mira kada je uređenje interijera u pitanju.

Stan Vanje Šego u Čitluku - 14 Vanjin najdraži dio stana je ulaz (Foto: Vanja Šego/Privatni album)

Uvijek ima mjesta da bude još ljepše i bolje, kaže. Svima onima pred kojima je uređenje doma savjetuje da slijede srce, a ne pravila i da naprave dom u kojem će se lijepo osjećati.

Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 3 Savršena je! Kako je bračni par iz Zagreba preuredio svoju kupaonicu staru više od 30 godina

Male kuhinje - 4 Za sve s manjkom kvadrata: 12 fotografija malih kuhinja kojima baš ništa ne fali

U njezinom slučaju to znači autentične komade, prirodne materijale i neutralne boje koje su ugodne oku i duši. Kako sve to izgleda kada se teorija pretvori u djelo, pogledajte u našoj galeriji gdje smo izdvojili samo mali dio fotografija Vanjinog doma, a sve novosti kojih tamo ne nedostaje možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Stan Vanje Šego u Čitluku - 3 Vanja obožava neutralne tonove kojima je prilagodila uređenje (Foto: Vanja Šego/Privatni album)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju