Vogue, najpoznatiji i najvažniji modni magazin na svijetu, ističe kako su dvadesete idealno vrijeme da investiramo u sebe. Njihov savjet je jednostavan - u ormar ne stavljajte samo trendi komade i dodatke nego i one klasične, koji će trajati vječno. I dok u dvadesetima često trošimo naglo i nepromišljeno, u tridesetima ćemo ipak više pozornosti obratiti na nosivost i isplativost toga što kupujemo.

Galerija Pouzdana dnevna i večernja torba uvijek su poželjne u ormaru Klasične crne gležnjače Noge će se odmoriti u cipelama ravnih potplata poput mokasina +5 Neutralne crne štikle možete nositi u gotovo svim prigodama

Naviku promišljenog trošenja zato je najbolje steći na vrijeme. Vogue je napravio popis modnih komada koje bismo trebali imati i prije 30. godine, a vi u nastavku provjerite što je od navedenog već našlo svoje mjesto u vašem ormaru.

1. KVALITETNA DNEVNA TORBA

2. VEČERNJA TORBICA

3. KLASIČNA CRNA ČIZMICA

4. UDOBNE CIPELE RAVNIH POTPLATA

Neutralne crne štikle možete nositi u gotovo svim prigodama Neutralne crne štikle možete nositi u gotovo svim prigodama (Foto: Shutterstock)

5. ŠTIKLE NA KOJE SE UVIJEK MOŽETE OSLONITI

6. KLASIČNE TENISICE

7. UDOBNE SANDALE

8. SUNČANE NAOČALE

Sunčane naočale Sunčane naočale (Foto: Shutterstock)

9. MARAMA

10. REMEN

11. SET ZA PUTOVANJA

12. SVEVREMENSKI KOMAD NAKITA I(LI) SAT

Nikad ne možete pogriješiti s dobrim satom ili komadom nakita Nikad ne možete pogriješiti s dobrim satom ili komadom nakita (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju