“Jako mi se svidjela ideja mračnijeg, kišovitog svijeta za kreiranje Eilish No. 2 mirisa. Počeli smo originalnim “Eilish” toplim i slatkim notama, a zatim smo dodali pikantne i drvene note kako bismo postigli senzualniji dojam. - Billie Eilish

 Nastavno na globalni uspjeh i prepoznatljivost parfema s njenim potpisom Eilish u 2022., Billie je bila nadahnuta za istraživanje drugih aspekata svoje ljubavi prema mirisima za svoju sljedeću kreaciju, drvenasto cvjetni – Eilish No. 2. Billie je željela prenijeti osjećaj svoje senzualne strane i biti obavijena notama koje se stapaju s kožom.
Pri stvaranju svog drugog mirisa, Billie se vodila svojom ekspresijom koja obuhvaća sva njezina osjetila kako bi vizualizirala boje, teksture, oblike i broj koji predstavlja njezin drugi miris.
Kronologija i oblik broja 2 inspirirali su ime i stvorili poveznicu između oblika napisanog broja i senzualnih linija bočice i imidža.

PR PR Foto: PR


Uz pomoć sirovijeg i upečatljivijeg istraživanja Billienih omiljenih mirisnih nota, Eilish No. 2 prenosi blagu, primamljivu aromu koja se otvara svježinom talijanskog bergamota i cvijeta jabuke. Prelijeva se u drvenaste, zemljane pikantnosti papirusa i crnog papra, s kontrastom divljih vlažnih cvjetova maka. Bazne note drvenog palo santa i ebanovine majstorski su upletene u metalik, nijansirani veo mošusa kako bi se doživljaj upotpunio.
Dizajn bočice, poput originala, inspiriran je s Billienim omiljenim dijelovima tijela: prsima, vratom i ključnom kosti, s ovom izvedbom izrađenom u tamnom, metalik sivom škriljevcu.
Upečatljiv miris, tamne, drvenaste i privlačne note, Eilish No. 2 od Billie Eilish, lansiran je izravno do potrošača i ekskluzivno dostupan u Douglasu od lipnja 2023.
Eilish No. 2 nije testiran na životinjama te ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i napravljen je od čistih sastojaka. Proizvod je cruelty-free te je certificiran od strane PETA Global Beauty Without Bunnies.
@BillieEilishFragrances | #BillieEilishFragrances

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju