U Rezidenciji Britanskog ambasadora održano je predstavljanje novog SmoothSkin Bare uređaja koji je impresivnim performansama oduševio sve uzvanice.

 

 U Rezidenciji Britanskog ambasadora održano je predstavljanje novog SmoothSkin Bare uređaja, a na event su stigle i poznate hrvatske influencerice koje su dobile priliku novi SmoothSkin Bare isprobati prije službenog dolaska na tržište.

Lana Jurčević, Jelena Perić, Lana Klingor, Donna Lugonja, Brita Bobetić i mnoge druge oduševile su se inovativnom tehnologijom i modernim dizajnom koje SmoothSkin Bare objedinjuje.

Kristijan Krištić, Lana Jurčević, Jen Pascoe, Mark Bolt Kristijan Krištić, Lana Jurčević, Jen Pascoe, Mark Bolt

NAJBRŽI IPL UREĐAJ NA TRŽIŠTU

SmoothSkin Bare novi je IPL (Intense Pulsed Light) uređaj koji donosi mnoge inovacije u samoj IPL kategoriji.

Sa 100 svjetlosnih impulsa u minuti, SmoothSkin Bare najbrži je IPL uređaj na tržištu, što pokazuje i činjenica da tretman cijelog tijela traje svega deset minuta.

Oduševljenje uređajem s uzvanicima je podijelila i ponosna ambasadorica brenda, Lana Jurčević, koja je ugodno iznenađena brzinom i fantastičnim rezultatima SmoothSkin Bare uređaja. Za dodatnu atmosferu na eventu pobrinula se upravo Lana, održavši mini-koncert za sve uzvanice.

Osim na tijelu, SmoothSkin Bare može se koristiti i za uklanjanje neželjenih dlačica i na licu, a unutar prva četiri tretmana omogućuje čak do 92% manje dlačica na tijelu.

PR PR

SIGURNOST I JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

SmoothSkin Bare rezultat je britanske inovacije i iscrpnih istraživanja u području napredne IPL tehnologije. Modernim i praktičnim dizajnom osvojio je simpatije korisnika, ali ono što SmoothSkin Bare posebno izdvaja od drugih je sigurnost i jednostavnost korištenja.

Dok većina sličnih uređaja ima ograničen broj svjetlosnih impulsa nakon čega morate kupiti novi uređaj, SmoothSkin Bare, zahvaljujući inovativnoj UK tehnologiji, nudi neograničen broj svjetlosnih impulsa.

Više o brendu i uređaju možete pogledati na www.smoothskin.com/hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju