Nova jesensko zimska kolekcija brenda C&A fokusirana je modernu i nosivu odjeću, a dolazi pod nazivom „Modern Heritage“. Elegantno, udobno, bezvremenski i namijenjeno za sve prilike – glavne su karakteristike najnovije kolekcije popularnog brenda.

Galerija CA kolekcija za jesen/zimu 2023/24 - 5 CA kolekcija za jesen/zimu 2023/24 - 8 CA kolekcija za jesen/zimu 2023/24 - 10 +6 CA kolekcija za jesen/zimu 2023/24 - 9

Kolekcija Modern Heritage predstavlja četiri trend teme: Logomania, Iconics, Denim & Leather te Party & Festive, koje dolaze u sezonskoj paleti boja i stavljaju naglasak na održivije tkanine, poput vune, kašmira, kože, čipke i baršuna.

Kolekcija je predstavljena u predivnom Antwerpenu, belgijskom gradu koji se ponosi prvom svjetskom namjenskom robnom burzom. Lokacija, baš kao i najnovija kolekcija, spaja bogatu tradiciju s futurističkim instalacijama, kako bi reflektirala srž C&A – njegovanje bogate tradicije koja seže sve do 1841. i moderni modni pristup.

Prošle je godine brend reorganizirao svoje prioritete i odlučio krenuti drugim smjerom. Potrebe potrošača stavili su u prvi plan, demokratizirali modu i unaprijedili kvalitetu odjeće koju obožavaju sve generacije.

CA kolekcija za jesen/zimu 2023/24 - 8 CA kolekcija za jesen/zimu 2023/24 - 8 (Foto: Zadovoljna.hr)

Bezvremenski krojevi iz kolekcije Modern Heritage savršeni su za posao, šetnju gradom ili neke druge aktivnosti na otvorenom, jer nudi odmjereni spoj praktičnosti, udobnosti i lakoće.

Vječni klasici, poput kože i kašmira, predstavljeni su kako bi utjelovili osjećaj luksuza i stila, dok je formalna odjeća dobila ležernu notu laganim ublažavanjem couture kodova.

Paleta tonova u rasponu od zemljanih do bogatih neutralnih, urbanih sivih i elegantnih crnih do intenzivnih nijansi zelene, duboko zasićenoj ljubičastoj i oceansko zelenoj dominira, dominirat će nadolazećom hladnijom sezonom.

Ostajući vjerni svojoj svrsi, nastavit ćemo inspirirati naše potrošače da izgledaju, osjećaju se i rade dobro!, rekla je Mandy Hendriks, voditeljica kreativnog odjela C&A.

CA kolekcija za jesen/zimu 2023/24 - 10 CA kolekcija za jesen/zimu 2023/24 - 10 (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju