Na društvenom mreži Twitter širi se poruka koju je jedna studentica odlučila napisati svojim susjedima zbog glasnog vođenja ljubavi

Studentica Jenna Levine sa sveučilišta Syracuse odlučila je izraziti svoje nezadovoljstvo susjedima u studentskom domu na neobičan način. Ona im je, naime, napisala jasnu poruku sljedećeg sadržaja:

"Pozdrav susjeda, molim te seksaj se malo tiše. Neki od nas pokušavaju spavati i ne podsjećati se kako su sami... osjećaj se slobodna voditi ljubav do mile volje. Molim te samo čini to uz manje buke. Hvala ti!"


Iako je bila prestrašena mogućom reakcijom, Jenna je ipak odlučila napisati poruku te je gurnuti ispod
vrata svoje susjede čiji su je zvukovi tijekom vođenja ljubavi držali budnima.

Kada se požalila na glasno vođenje ljubavi svojim susjedima, oni su je iznenadili čokoladom i razumijevanjem.

Sljedeći dan, dobila je čokoladu na kojoj je bila napisana isprika te zanimljivu čestitku s motivom banana koja je sadržavala još zanimljiviji odgovor.

"Najdraži susjedi, nevjerojatno mi je žao zbog buke. Nisam shvatila koliko sam glasna, i znaš, ponekad je glasan seks uzbudljiv, ali očigledno na tvoj račun, zbog čega se iskreno ispričavam. Tako mi je žao, nadam se da se to nije prečesto događalo, i hvala ti puno na smiješnoj poruci

Potrudit ću se i imati tiši seks. I ne brini, nećeš biti sama zauvijek. Prava osoba će doći kad bude pravo vrijeme. Ja sam bila sama 18 godina. Haha. Još jednom se ispričavam iskreno i duboko."

Jenna je fotografirala poruku i odgovor te ih objavila na svojem profilu na Twitteru, a isti su postali viralni hit u svega nekoliko dana. Poruka je lajkana više od 115.000 puta, a podijeljena 47.000 puta.

"Još uvijek nisam upoznala svoje susjede, ali su mi poslali Tweet kako su uzbuđeni što je naša priča viralna, te da će moju poruku čuvati zauvijek," izjavila je Jenna Lavine za Mashable.

Biste li se požalili susjedima koji stvaraju preveliku buku tijekom vođenja ljubavi?

glasova:

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju