Staklene stijene fantastično su rješenje za uređenje domova kada želimo stvoriti dojam većeg prostora te imati prostrani pogled van. Izrađene od neprobojnog stakla, sasvim su sigurne u domu te garantiraju dojam koji malo koga neće impresionirati.

Galerija Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 9 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 10 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 7 +7 Neutralne nijanse i drvo savršeno izgledaju u kombinaciji, uz pokoji cigleni zid

Velika staklena stijena u blagovaonici glavna je zvijezda i prostrane kuće uređene u nenadmašnim neutralnim tonovima, a prevladavaju crna, bijela i siva boja. Već na prvi pogled jasno je da su ovu kuću uredili veliki ljubitelji drva, pa su u svoj dom stavili velike drvene površine, koje se nalaze u svim prostorijama - dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kupaonici...

Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 6 Neutralne nijanse i drvo savršeno izgledaju u kombinaciji, uz pokoji cigleni zid (Foto: Living4media)

Neutralne nijanse i drvo savršeno izgledaju u kombinaciji, uz pokoji cigleni zid za malo industrijskog stila. Jako nam se sviđaju i veliki lusteri u blagovaonici, a možemo zamisliti i koliki je užitak objedovati za prostranim drvenim stolom s ugodnim pogledom na okućnicu, zahvaljujući staklenim stijenama koje čine cijeli jedan zid.

Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 1 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici (Foto: Living4media)

Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 8 Šarmantna kuhinja nije jako velika, ali ima dovoljno prostora za kretanje i nesputano pripremanje objeda (Foto: Living4media)

Moramo spomenuti i šarmantnu kuhinju koja nije jako velika, ali opet ima dovoljno prostora za kretanje i nesputano pripremanje objeda. A i jutarnja kava sigurno je poseban gušt, dok se ispija za lijepim drvenim šankom.

Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 5 Drvene površine nalaze se u svim prostorijama, dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kupaonici,... (Foto: Living4media)

Zbog ovih kuhinja naših čitateljica poželimo renovirati i vlastiti dom Danijela Židov iz Preloga svoju crnu kuhinju ukrasila je cvijećem i zanimljivim detaljima - 8 +0 Danijela Židov iz Preloga svoju crnu kuhinju ukrasila je cvijećem i zanimljivim detaljima - 12

Podne i zidne: 30 fotografija kao inspiracija za pronalaženje savršenih kupaonskih pločica Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica - 15 Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica - 13 +27 Fotografije kupaonica kao inspiracija za odabir podnih i zidnih pločica - 12

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju