Hrvatska premijera romantične komedije "Klub zadovoljnih žena 2: Novo poglavlje" održana je sinoć u Kaptol Boutique Cinema. Puno kino dočekalo je nove avanture četiri najbolje prijateljice, a osmjesi na licima brojne ženske publike pri izlasku iz dvorane najbolje su pokazali da je i ovo bilo filmsko putovanje koje je vrijedilo čekati.

"Klub zadovoljnih žena 2: Novo poglavlje" nastavak je uspješne komedije iz 2018. o četiri prijateljice koje sudjelovanjem u književnom klubu krenu mijenjati svoje sudbine. Zabavan, razigran i životan, film je bio veliki svjetski hit te je u kinima zaradio više od 100 milijuna dolara.

PR PR Foto: PR


Četiri prijateljice glume hollywoodske legende Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen i Mary Steenburgen, koje se u nastavku vraćaju svojim likovima. Radnja filma odvodi ih na put u Italiju, o čemu su dugo maštale, no nepredviđeni niz događaja pretvori opuštajući odmor u neočekivano avanturu.

 
Film je režirao Bill Holderman, koji je s Erin Simms ujedno i napisao scenarij. U ostalim ulogama pojavljuju se Don Johnson, Andy Garcia i Craig T. Nelson.

PR PR Foto: PR

"Klub zadovoljnih žena 2: Novo poglavlje" nastao je u produkciji studija Focus Features, a u distribuciji tvrtke Editus u hrvatska kina dolazi 11. svibnja.

Više o filmu saznajte OVDJE

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju