Kuglice za bor u obliku jednoroga koje izrađuju dvije sestre iz Zagreba opravdano nose epitet najljepših božićnih kuglica. Neodoljivo ukrašene, ove bajkovite loptice sigurno će mnogi poželjeti imati na svojoj božićnoj jelki

Galerija Neodoljive kuglice za bor u obliku jednoroga Kuglice za bor u obliku jednoroga - 6 Kuglice za bor u obliku jednoroga - 1 +2 Kuglice za bor u obliku jednoroga Iza imena Cupcakes & fairy tales kriju se Mirjana i Katarina, dvije sestre iz Zagreba koje su svoju kreativnost i talent za stvaranje najslađih kreacija pretvorile u izrađivanje cupcakesa s najraznovrsnijim motivima, a jedan od popularnijih motiva svakako su jednorozi.

Kuglice za bor u obilku jednoroga koje izrađuju dvije sestre iz Zagreba opravdano nose epitet najljepših božićnih kuglica

Lik jednoroga odlučile su staviti i na najljepše kuglice za bor koje od ove jeseni imaju u ponudi. 

Neodoljive kuglice u obliku jednoroga detaljno su ukrašene svjetlucavim kamenčićima, cvjetićima od tkanine, mašnicama i svjetlucavim grančicama, a dolaze jednako tako neodoljivo zapakirane u prigodnu kutiju.

Želite li ovih blagdana svoju jelku ukrasiti zaista posebnim i unikatnim kuglicama, kuglice Cupcakes & fairy tales bit će savršen izbor.
Kuglice za bor u obliku jednoroga - 5 Kuglice za bor u obliku jednoroga (Foto: Facebook@cupcakesfairytales)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju