Moderne kuhinje imaju brojne obožavatelje. Glatke, čiste linije i elegantan dizajn uklapaju se u svaki životni prostor, a i vrlo su funkcionalne i prilagodljive. No, jedna starinska kuhinja osvojila nas je na prvi pogled i podsjetila nas na kuhinje u kakvima su kuhale naše bake, a mi provodili djetinjstvo.

Galerija Najslađa bakina kuhinja koja bi očarala i ljubitelje modernog dizajna - 5 Najslađa bakina kuhinja koja bi očarala i ljubitelje modernog dizajna - 2 Najslađa bakina kuhinja koja bi očarala i ljubitelje modernog dizajna - 3 +1 Crveni drveni stolci i stolac za njihanje osvojili su nas na prvu

U toj kuhinji na prvu su nas osvojili crveni drveni stolci, kao i detalji u crvenoj boji, poput pladnja i malog stolca, koji prostoru daju živost. Šarmantni seoski šik postignut je i korištenjem predmeta kao što su stolac za njihanje presvučen tkaninom crvene boje s bijelim slonićima te bijela drvena klupica ispod prozora ukrašena šarenim jastucima.

Najslađa bakina kuhinja koja bi očarala i ljubitelje modernog dizajna - 1 U bakinoj kuhinji mora biti i peć na drva, a ova je ugrađena u element od bijelih pločica (Foto: Living4media)

Naravno, u bakinoj kuhinji mora biti i peć na drva, a ova je ugrađena u element od bijelih pločica. Sve u ovoj kuhinji odiše neodoljivim retro stilom, a za dašak vintage luksuza tu je i luster s kristalićima koji visi iznad blagovaonskog stola.

Kuhinja sada izgleda mrak! Par koji je od starinske kuće napravio moderan dom kao iz magazina Renovacija kuće u Ontariju u Kanadi Sabrine i Andrewa Pougneta - 4 Renovacija kuće u Ontariju u Kanadi Sabrine i Andrewa Pougneta - 6 Renovacija kuće u Ontariju u Kanadi Sabrine i Andrewa Pougneta - 5 +5 Renovacija kuće u Ontariju u Kanadi Sabrine i Andrewa Pougneta - 1

Ma, sve je u toj kuhinji preslatko i lijepo, a iako je uređena u starinskom stilu, vjerujemo da bi se u nju lako zaljubili i ljubitelji modernog dizajna.

Najslađa bakina kuhinja koja bi očarala i ljubitelje modernog dizajna - 4 Crveni drveni stolci i stolac za njihanje osvojili su nas na prvu (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju