Pojedine trgovine već su se dobrano opskrbile božićnim artiklima, pa s guštom pregledavamo stvarčice koje nam mogu uljepšati blagdane, ali i svakodnevicu. Među zgodnim stvarima koje će u dom unijeti slatki božićni ugođaj pronašli smo i komplet za WC školjku s likom snjegovića.

Galerija Presvlaka i tepihić za WC školjku s likom snjegovića - 4 Presvlaka i tepihić za WC školjku s likom snjegovića - 2 Presvlaka i tepihić za WC školjku s likom snjegovića - 5 +1 Presvlaka i tepihić za WC školjku s likom snjegovića iz trgovine Next

Proizvođačima dekoracija za dom u božićno vrijeme mašte ne nedostaje pa su tako smislili i preslatki set s kojim možete u zimskom i blagdanskom duhu ukrasiti i WC školjku. Dekorativni set sastoji se od presvlake za poklopac školjke s licem snjegovića koji umjesto nosa ima mrkvu, dok su mu oči i usta napravljeni od komada ugljena – baš kao i kod pravog snjegovića.

Snjegović ima i tijelo u obliku tepihića koji se stavi na pod oko školjke, s rukama od grančica i zgodnim šalom. Set je izrađen od sto posto pamuka, mekan je i periv u perilici rublja tako da ga bez problema možete održavati čistim. Dobro će doći i u hladnim zimskim danima da u kupaonici ne stojite na golom podu, dok će presvlaka za poklopac ublažiti lupanje poklopca o dasku pri spuštanju.

Tko bi joj odolio? Topla dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 5 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 3 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 6 +2 Mekana dekica sa sobovima koji imaju nos u obliku pompona - 2

Chia Cups: Stigla je božićna kolekcija popularnih hrvatskih šalica s točkicama Božićne Chia Cups šalice - 6 Božićne Chia Cups šalice - 5 Božićne Chia Cups šalice - 4 +3 Božićne Chia Cups šalice - 2

Dakle, osim što je dekorativan, ovaj prigodan božićni komplet za WC školjku je i koristan, a možete ga kupiti u online trgovini Next po cijeni od 176 kuna. Naravno, ne morate čekati blagdane da biste njime ukrasili svoj toalet jer svako doba godine pravo je doba za stvarčice koje nam uveseljavaju svakodnevicu.

Presvlaka i tepihić za WC školjku s likom snjegovića - 2 Dekorativni set za WC školjku sastoji se od presvlake za poklopac i tepihića (Foto: www.nextdirect.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju