Pojedine trgovine već su se dobrano opskrbile božićnim artiklima, pa s guštom pregledavamo stvarčice koje nam mogu barem malo uljepšati blagdane nakon ove izazovne i komplicirane godine.

Galerija Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se pritisne nos - 1 Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se stisne nos - 2 Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se pritisne nos - 4 +0 Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se pritisne nos

Među raznoraznim božićnim ukrasima i dekoracijama pronašli smo i jednu pomalo neobičnu, ali ništa manje preslatku i zabavnu dekoraciju - presvlaku za poklopac WC školjke s likom najslavnijeg soba na svijetu, Rudolpha.

S ovom presvlakom zabave vam sigurno neće nedostajati jer ne samo da Rudolphov nos svijetli kad ga se pritisne nego i svira svima dobro poznatu božićnu melodiju "Jingle Bells".

Tako su medene! Kuglice za bor u obliku srčeka koje se ne mogu razbiti Ukrasi za bor u obliku srčeka koji se ne mogu razbiti - 5 Ukrasi za bor u obliku srčeka koji se ne mogu razbiti - 2 Ukrasi za bor u obliku srčeka koji se ne mogu razbiti - 1 +2 Ukrasi za bor u obliku srčeka koji se ne mogu razbiti - 3

Dekica Deset meeeekanih dekica koje će vam u narednim mjesecima biti najbolje prijateljice

Ovu prigodnu božićnu presvlaku za poklopac WC školjke možete kupiti u online trgovine Next po cijeni od 18 funti (oko 152 kune). Naravno, ne morate čekati blagdane da biste njome ukrasili svoj toalet jer svako doba godine pravo je doba za stvarčice koje nam uveseljavaju svakodnevicu.

Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se stisne nos - 3 Presvlaka za poklopac WC školjke s likom Rudolpha koji svira Jingle Bells kad mu se pritisne nos (Foto: www.next.co.uk)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju