Glumica Nikki Reed i glumac Ian Somerhalder dobili su svoje prvo dijete, kćerkicu Bodhi Soleil

Američka glumica Nikki Reed prvi je put postala majka. U braku s 38-ogodišnjim suprugom Ianom Somerhalderom dobila je kćerkicu kojoj su nadjenuli ime Bodhi Soleil.

Par je dugo tajio informaciju da će dobiti dijete, a netom prije poroda Nikki je u intervjuu za jedan trudnički magazin izjavila kako će prvih 30 dana nakon poroda provesti samo s bebicom i suprugom.

Naime, par je odlučio kako u tom periodu neće primati posjete čak ni najužih članova obitelji ni najbliskijih prijatelja.

 

A post shared by Nikki Reed (@iamnikkireed) on

Prvih mjesec dana djetetova života uzet ćemo samo za sebe. Imat ćemo mjesec dana tišine. Samo nas troje, bez posjetitelja. Isključit ćemo i mobitele kako nitko od nas ne bi očekivao komunikaciju. U suprotnom bismo svakih pet minuta dobivali pitanja poput ‘kako ste’ ili ‘možemo li dobiti fotografiju’. Nikada ne možeš vratiti natrag tih prvih 30 dana i zato želimo u potpunosti biti posvećeni djetetu, kazala je Nikki.

Komentatori na društvenim mrežama odmah su napisali kako je to možda ipak malo pretjerana odluka i kako bi najbliži ljudi poput npr. baka i djedova ipak trebali imati mogućnost posjeta svom unučetu u prvim danima života.

 

A post shared by Nikki Reed (@iamnikkireed) on

S druge strane, mnogi su pohvalili potez slavnih roditelja i požalili što nisu donijeli istu odluku.

Svaka čast! Ja se nisam usudila napraviti takvo nešto kad sam rodila svog sina. Iskreno, nisam bila raspoložena ni za kakve posjete, ali već su nam u bolnicu pristizali nenajavljeni prijatelji i članovi obitelji, a zatim se isto nastavilo kad smo stigli kući. Bila sam iscrpljena i samo sam željela biti sa svojim djetetom, bez smetnje, bez pitanja i bez gužve. Kada drugi put budem rađala, sigurno ću svima zabraniti dolazak u prvih mjesec dana, napisala je jedna mama na Instagramu.

Je li ovakva odluka ispravna ili pretjerana?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju