U holivudskoj tvornici snova stalna je samo – promjena. Da bi dobile ulogu u filmu, slavne glumice spremne su na zapanjujuću fizičku transformaciju ne bi li dobro utjelovile neki lik.

Galerija

S druge strane postoje one slavne dame iz javnog života koje se ne žele mijenjati. Njeguju svoj prepoznatljivi stil, a ne vole mijenjati čak ni frizuru.

Jennifer Aniston jedna je od takvih osoba. Iako je zahvaljujući seriji “Prijatelji” u devedesetim godinama prošlog stoljeća proslavila takozvanu Rachel frizuru – ravno ispeglanu i postepeno ošišanu kosu uz lice – nakon toga je postala poprilično “dosadna” u svojim izborima. Posljednjih desetak godina izgleda isto, a nosi plavu kosu ošišanu do pola leđa, kao i njezina kolegica Reese Witherspoon.

Duga tamna kosa prepoznatljivi je znak Angeline Jolie i Meghan Fox, dok Zoey Deschanel istu nadopunjuje prepoznatljivim šiškama. Od iste frizure ne odustaje ni Julianne Moore, koja s ponosom ističe svoje prirodne crvene uvojke, a to čini i brineta Natalie Portman.

Anna Wintour vjerna je bobu sa šiškama
Anna Wintour vjerna je bobu sa šiškama (Foto: Getty Images)

Najdosljednija je sa svojom frizurom Anna Wintour. Urednica američkog magazina Vouge već dekadama nosi isti bob sa šiškama, kod kojeg se ponekad mijenja tek boja. Dakako, sve ove slavne dame redovito idu kod popularnih holivudskih frizera i rade sitne preinake u duljini, obliku i boji frizure, no riječ je tako malim promjenama da su gotovo nevidljive prosječnom oku.

Meghan Fox
Meghan Fox (Foto: Getty Images)


Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 slavnih dama iz javnog života koje u posljednjih 10 godina imaju istu frizuru.

Od boje do oblika: 10 zvijezda koje su iznenadile promjenom frizure