Meghan Markle i princ Harry povukli su se iz javnosti, ali njihov život i dalje izaziva znatiželju. Tako su objavljene i fotografije Meghan Markle nastale prije nego što je upoznala princa, a na kojima bivša vojvotkinja i glumica pozira u nekoliko poslovnih stajlinga.

 

Fotografije su nastale 2015. godine, a snimio ih je fotograf Tommy Mendes za njujorški lifestyle portal The Aesthete, koji se u međuvremenu ugasio. Na fotografijama je Meghan Markle prikazana kao poslovna žena odjevena u fini crni baloner i štikle boje kože, plavu haljinicu iznad koljena s prugama i na kopčanje, tamnoplavu suknju s predimenzioniranim cvjetnim aplikacijama i svjetloplavu košulju te kostimić u bijeloj boji slonovače.

Fotografije su snimljene u prostoru uređenom u prilično starinskom i retro stilu te pokazuju koliko se stil bivše vojvotkinje promijenio u posljednjih pet godina.

Nakon što su se odrekli kraljevskih titula, promijenio se i način života bivših vojvode od Sussexa. Meghan i Harry trenutačno se nalaze u izolaciji u Los Angelesu, gdje će danas proslaviti prvi rođendan sina Archieja.

Slika nije dostupna Meghan Markle: Izdanje za pamćenje za posljednju kraljevsku dužnost

Slika nije dostupna "Provokativna" Meghan Markle: Modna izdanja koja Britanci još nisu oprostili vojvotkinji

Kako pišu britanski mediji, mališan će imati organsku tortu bez šećera, a mama i tata žele da se umjesto darova daju donacije humanitarnim organizacijama koje i sami podržavaju.

Roditelji su organizirali i videopoziv s obitelji u Velikoj Britaniji, a mali Archie naročito se veseli što će vidjeti svoje bratiće i sestričnu, princezu Charlotte, princa Georgea i princa Louisa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju