Catherine Middleton, princ William i njihovo troje djece okupili su se na božićnom koncertu "Together At Christmas" održanom u Westminsterskoj opatiji u Londonu. To je novija tradicija britanske kraljevske obitelji, a započela ju je princeza Catherine prije dvije godine.

Galerija Britanska kraljevska obitelj na misi ususret Božiću - 6 Britanska kraljevska obitelj na misi ususret Božiću - 7 Britanska kraljevska obitelj na misi ususret Božiću - 4 +3 Catherine Middleton za crkvu je odabrala kombinaciju boje bjelokosti

U veselom blagdanskom raspoloženju Catherine, William, George, Charlotte i najmlađi Louis došli su na koncert "Together At Christmas" na kojem se pjevaju božićne pjesme.

Princeza od Walesa izgledala je vrlo elegantno u odjevnoj kombinaciji boje bjelokosti sačinjenoj od kaputa britanskog brenda Chris Kerr i hlača visokog struka s potpisom također britanskog brenda Holland Cooper. Outfit za crkvu Catherine je podigla svečanim bisernim naušnicama brenda Van Cleef & Arpels koje je tijekom godina nosila u nekoliko prilika.

Britanska kraljevska obitelj na misi ususret Božiću - 4 Catherine Middleton za crkvu je odabrala kombinaciju boje bjelokosti (Foto: Profimedia)

Posebnu pažnju privukli su desetogodišnji princ George i njegov tata princ William, modno usklađeni u odijelima plave boje. Obojica su nosili i jednake crne cipele na vezanje te bijele košulje, a razlikovale su se jedino kravate. Princ William imao je kravatu grimizno crvene boje, a princ George plavu sa sitnim uzorkom.

Britanska kraljevska obitelj na misi ususret Božiću - 7 Princ George i princ William modno usklađeni u plavim odijelima (Foto: Profimedia)

Osmogodišnja princeza Charlotte je pak bila odjevena u kaput vrlo slične crvene boje kakve je Williamova kravata, te je uz njega nosila tamno plave najlonke, dok je petogodišnji princ Louis izgledao jako slatko u također tamno plavoj kombinaciji.

Britanska kraljevska obitelj na misi ususret Božiću - 5 Petogodišnji princ Louis bio je jako sladak u tamno plavoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Wow! Princeza Catherine odjenula se kao holivudska zvijezda i izazvala divljenje Švedska princeza Viktorija u Royal Albert Hallu Švedska princeza Viktorija i njezin suprug, princ Daniel Meghan Markle u haljini brenda Safiyaa 2020. godine +4 Meghan Markle u haljini brenda Safiyaa 2018. godine

Mali princ slavi 10. rođendan: Nova Georgeova fotografija iznenadila je mnoge Princ George slavi 10. rođendan Fotografija princa Georgea povodom 10. rođendana Prva fotografija princa Georgea +6 Princ George kao mali dječak

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju