Glazbenik Prince, koji je za svog života plijenio pažnju svojim pjesmama i virtuoznim interpretacijama, neprikosnovenim profesionalizmom, kao i svojim odvažnim stavom prema životu, ljubavi i samopouzdanju, rodio se 7. lipnja 1958. godine u Minnesoti.

Galerija Prince Rogers Nelson Prince Rogers Nelson Prince Rogers Nelson +4 Prince Rogers Nelson Veliki umjetnik prihvaćao je činjenicu da kao ljudska bića patimo od urođene navike da osuđujemo ljude prebrzo i da im proričemo neuspjeh bez obzira na činjenice. Upravo zato zalagao se za oslobađanje od tih društvenih okova i razbijanje predrasuda u svim dijelovima života.

Donosimo vam 10 inspirativnih citata Princea zbog kojih ćemo se osjećati bolje i zbog čega nam nedostaje još više.1. Nije mi toliko stalo što drugi govore o meni, jer to je obično odraz osobe koja o meni priča.

2. Dok god se ne shvaćam preozbiljno, bit ću u redu.

3. Snažan duh nadilazi pravila.

4. Biti cool znači uživati u vlastitom društvu.

5. Suosjećanje je akcija, riječ koja nema granica.6. Nitko ne može diktirati, unatoč svemu, ono što ćete vi značiti drugoj osobi.

7. Smatram da je sloboda seksi, mislim da je tako seksi da to ne mogu niti objasniti riječima. Probudiš se svaki dan i osjećaš kao da možeš postići što god poželiš.

8. Ne ljutim se na nikoga, nemam neprijatelja.

9. Pravi ljubitelji glazbe su mi najdraži ljudi na svijetu jer žele spoznati, a ne čuti ono što trebaju misliti.

10. Imao sam veliki ego. Veliki. Ali to nije tako loša stvar, jer barem težiš nečemu, smatraš se velikim jer želiš postati takav.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju