Princeza Charlotte i njezin stariji brat George su mamac za poglede gdje god se našli. Tako je bilo i na službenom pojavljivanju na balkonu Buckinghamske palače povodom 90. rođendana kraljice Elizabete II.


Velika Britanija slavi 90. rođendana kraljice Elizabete II. s raznovrsnim kulturnim i zabavnim programima.

‘Ona možda izgleda poput anđela, ali ima i svoju živahnu stranu,’ otkrila je vojvotkinja od Cambridgea medijima o svojoj mezimici, princezi Charlotte.

Između ostalog, kraljevska se obitelj pojavila na balkonu Buckhinghamske palače kako bi promatrala prelijetanje zrakoplova Royal Air Forcea u čast engleske vladarice.

Iako je ovom prigodom kraljica bila odjevena u jarko zeleni kostim koji privlači poglede, većina pažnje bila je usmjerena na princezu Charlotteu, kojoj je ovo prvo takvo pojavljivanje na slavnom balkonu.

Preslatka djevojčica bila je odjevena u ružičastu haljinicu i cipelice puderaste boje, te je bila modno usklađena sa svojom majkom, Catherine Middleton, koja ju nije ispuštala iz ruke.

Ona možda izgleda poput anđela, ali ima i svoju živahnu stranu,’ otkrila je vojvotkinja od Cambridgea medijima. Britanska će princeza prošlog je mjeseca proslavila svoj prvi rođendan, a ponosna mama Catherine je izrazila želju da ju u ‘red’ dovede njezin veliki brat, princ George.

Zavirite u našu fotogleriju i pogledajte službene fotografije s prvog pojavljivanja princeze Charlotte na balkanu Buckinghamske palače.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju